U duhu praznika: Novogodišnji bazar u pješačkoj zoni

U duhu praznika: Novogodišnji bazar u pješačkoj zoni

5
Podijeli

Novogodišnji bazar u pješačkoj zoni, od Bifea Beograd do Trga Nikole Đurkovića, u organizaciji TO Herceg Novi, biće otvoren 24. decembra, a trajaće do 6. januara. Bazar je zamišljen kao prodajna izložba na kojoj će biti predstavljene tradicionalne vrijednosti ovih prostora.

U duhu novogodišnjih i božićnih praznika, ali i brojnih iznenađenja, u ponudi će se naći raznovrstan asortiman prehrambenih proizvoda, poput domaćih sitnih kolača i drugih slatkiša, te džemova, meda i proizvoda od meda i agruma, maslinovog ulja, sira, domaćih sokova i slično.

Picerija i restoran

“Želja nam je da Novogodišnji bazar postane redovna manifestacija i da na ovaj način predstavimo raznovrsnu ponudu malih proizvođača i umjetnika izlagača, čime će se obogatiti novogodišnji program i ukupnu ponuda grada” – poručuju iz TO Herceg Novi.

Većina proizvoda, koji će biti u ponudi, ne mogu se vidjeti u redovnoj slobodnoj prodaji, a posebni su, ne samo po kvalitetu, već i po originalnosti, pa će tako posjetioci Bazara, između ostalog, imati priliku da obiđu i štand na kojem će  proizvode predstaviti i NVO „Nova šansa“, u čijoj će se ponudi naći radovi pravljeni od reciklažnog papira.

Novogodišnji bazar biće otvoren od 9 do 13 i od 17 do 20 časova.

5 Komentari

 1. Dodatak
  Mene brine i to da sanitarna inspekcija nema sto reci na prodaju hrane koja je proizvedena u kucnim, ko zna kakvim sve, uslovima, a potom ce biti iznesena pred gradjane kao da je higijenski ispravna i kontrolisana.
  Alo Turisticka…ima li koga doma?

 2. Prvobitno je bazar najavljen kao mjesto za prodaju hrane – otkuda sad suveniri NVO Nova sansa? Zasto na bazaru suvenire ne mogu prodavati i ostali izradjivaci originalnih suvenira iz Novog?
  Zasto proizvodjaci suvenira inace nisu pozvani na novogodisnji ulicni bazar kao i svi drugi…u regionu…Evropi…svijetu?
  Zasto Turisticka organizacija HN tako slabo poznaje svoj posao? Zasto nemamo novogodisnje bazare kao i svi drugi na planeti, po cemu smo izuzetak?
  Zasto neko u ovom gradu ne uradi nesto znacajno za Izradjivace suvenira?
  Zasto su price o suvenirima prisutne samo usput i u drugom planu i to onda kada se (tek nekoliko puta godisnje) odrzavaju manifestacije vezane za za kulturu i kulturno naslijedje?
  Zasto u gradu ne postoji mjesto gdje izradjivaci suvenira, kao i prozvodjaci tradicionalne hrane, ne mogu prodavati svoje proizvode jednom mjesecno? Ako ove djelatnosti (tj.bavljenje njima) mogu ozbiljno da popune kucni budzet u vrijeme velike ekonomske krize, i nezaposlenosti, zasto se narodu i ne dozvoli da zaradi? Zasto niko ne vodi racuna o obicnom covjeku I pomogne mu da prezivi dostojanstvenije nego prije?
  PS. Nije dovoljno da neko sada pozove izradjivace suvenira na bazar jer su potrebni i vrijeme i sredstva da se uloze u izradu prikladnh suvenira. Ma …

 3. “Novogodišnji bazar u pješačkoj zoni, od Bifea Beograd do Trga Nikole Đurkovića,…” # Ako se dobro sjećam: Bife Beograd je preimenovan isto kao i Vila Anteljević…

  25

Ostavite komentar

*

code