U Dvorani „Park“ za tri dana 12 regionalnih stand up komičara

U Dvorani „Park“ za tri dana 12 regionalnih stand up komičara

564
2
Podijeli

stand up popupČuvenom krilaticom Marina Držića “Stav’te pamet na komediju”, u dvorani Park od večeras počinje trodnevni stand up fest. Sve “predstave” počinju od 20 h, a publici će se predstaviti 12 regionalnih stand up komičara.
Publika će večeras moći da uživa u performansima Raša Nestorovića, Nikole Silića i Srđana Dinčića iz Srbije, kao i Mirande Lončar iz Bosne i Hercegovine.
Sjutra veče nastupiće Ivan Nikolić, Jelena Radanović i Aleksandar Perišić iz Srbije, kao i Martina Lipša iz Slovenije.
Posljednjeg dana će na sceni Dvorane Park nastupiti Ana Zlatanović i Neša Bridžs iz Srbije i Tihomir Paravina i Marina Orsag iz Hrvatske.
Stand up fest se u Herceg Novom odigrava premijerno, kao plod saradnje JUK Herceg Fest i regionalnog udruženja stan up komičara sa sjedištem u Beogradu “Stanup.rs”.
Direktor Herceg Festa, Stevan Koprivica ranije je za Radio Jadran pojasnio da je riječ o komičarima koji priređuju tzv. “one man show”, gdje su sami sebi pisci, reditelji i izvođači, te da je to nešto što ima genezu u tv nastupima, gdje jedan komičar zna način da zabavi, sa kabaretskim elementima:
“Ono što je bitno za njih jeste da su oni politički nekorektni, bezobrazni, subverzivni, pričaju o tabu temama – politika, erotika, socijala, odnosi među polovima, trenutna društvena dešavanja – sve je to nešto što oni na jedan duhovit način tretiraju”, kazao je Koprivica.
Svi zainteresovani karte po cijeni od 3 eura mogu kupiti u jutarnjem terminu od 9-12 h, kao i dva sata prije početka predstave.
JUK Herceg Fest je do kraja novembra pripremio je izvođenje još tri predstave: “Dvije” 19. novembra, “Upoznaj mog tatu” 21. novembra i dan kasnije predstavu “Plastika”.

2 Komentari

 1. Bio sam sinoc i posteno se ismijah. Bilo je i prilicno ljudi da isprati prvo vece. Sva 4 izvodjaca vrlo dobra,svako na svoj nacin. Moj favorit – debeli iz Bg, a primjetio sam da je publika,pogotovo zenska, odlicno reagovala na na curu iz hercegovine. Preporucujem svakom. Malo humora svakako nike na odmet.
  0  0
 2. Niđe na plakatu ne piše koliko je ulaz.
  Žao mi je što nisam pročitao ovaj tekst ranije da znam što me očekuje.
  Mnogi sinoć nisu znali da je ulaz 3 €.
  0  0

Ostavite komentar

*

code