U Dvorani „Park“ za tri dana 12 regionalnih stand up komičara

U Dvorani „Park“ za tri dana 12 regionalnih stand up komičara

456
2
Podijeli
 

stand up popupČuvenom krilaticom Marina Držića “Stav’te pamet na komediju”, u dvorani Park od večeras počinje trodnevni stand up fest. Sve “predstave” počinju od 20 h, a publici će se predstaviti 12 regionalnih stand up komičara.
Publika će večeras moći da uživa u performansima Raša Nestorovića, Nikole Silića i Srđana Dinčića iz Srbije, kao i Mirande Lončar iz Bosne i Hercegovine.
Sjutra veče nastupiće Ivan Nikolić, Jelena Radanović i Aleksandar Perišić iz Srbije, kao i Martina Lipša iz Slovenije.
Posljednjeg dana će na sceni Dvorane Park nastupiti Ana Zlatanović i Neša Bridžs iz Srbije i Tihomir Paravina i Marina Orsag iz Hrvatske.
Stand up fest se u Herceg Novom odigrava premijerno, kao plod saradnje JUK Herceg Fest i regionalnog udruženja stan up komičara sa sjedištem u Beogradu “Stanup.rs”.
Direktor Herceg Festa, Stevan Koprivica ranije je za Radio Jadran pojasnio da je riječ o komičarima koji priređuju tzv. “one man show”, gdje su sami sebi pisci, reditelji i izvođači, te da je to nešto što ima genezu u tv nastupima, gdje jedan komičar zna način da zabavi, sa kabaretskim elementima:
“Ono što je bitno za njih jeste da su oni politički nekorektni, bezobrazni, subverzivni, pričaju o tabu temama – politika, erotika, socijala, odnosi među polovima, trenutna društvena dešavanja – sve je to nešto što oni na jedan duhovit način tretiraju”, kazao je Koprivica.
Svi zainteresovani karte po cijeni od 3 eura mogu kupiti u jutarnjem terminu od 9-12 h, kao i dva sata prije početka predstave.
JUK Herceg Fest je do kraja novembra pripremio je izvođenje još tri predstave: “Dvije” 19. novembra, “Upoznaj mog tatu” 21. novembra i dan kasnije predstavu “Plastika”.

2 Komentari

  1. Bio sam sinoc i posteno se ismijah. Bilo je i prilicno ljudi da isprati prvo vece. Sva 4 izvodjaca vrlo dobra,svako na svoj nacin. Moj favorit – debeli iz Bg, a primjetio sam da je publika,pogotovo zenska, odlicno reagovala na na curu iz hercegovine. Preporucujem svakom. Malo humora svakako nike na odmet.

  2. Niđe na plakatu ne piše koliko je ulaz.
    Žao mi je što nisam pročitao ovaj tekst ranije da znam što me očekuje.
    Mnogi sinoć nisu znali da je ulaz 3 €.

Ostavite komentar

*

code