U HERCEG NOVOM JOŠ OSAM PLAŽA ČEKA ZAKUPCE

U HERCEG NOVOM JOŠ OSAM PLAŽA ČEKA ZAKUPCE

141
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Ponovljenim pozivom za zakup plaža u zoni morskog dobra iz JP Morkso dobro nude kupalište u Igalu, dio »Blatne plaže«, u dužini od 26 m, sa zapadne strane od pristupnog puta staze do plaže istočno do granice zahvata susjednog kupališta, sa pripadajućim akva prostorom.

U okviru kupališta nije planirano postavljanje privremenih objekata.
Minimalna cijena godišnjeg zakupa je 590 eura. Bankarska garancija ponude ne manja od 500 eura.
Zatim još jedno kupalište u Igalu, u dužini od 25 m, površine 370 m2 , obuhvatajući potok i zapadni kraj Novosadske plaže, sa pripadajućim akva prostorom nema zakupca. U okviru kupališta planiran je privremeni ugostiteljski objekat sa terasom. Minimalna cijena godišnjeg zakupa za kupalište i objekat je 8.267 €.
Bankarska garancija ponude ne smije biti manja od 2.500 €.
Ponovoljen je poziv i za zakup kupališta u Herceg Novom na Savini, istočno od naselja “Energoprojekta” Kalajzića plaže u dužini od 75m, površine 700 m2. U okviru kupališta planiran je privremeni ugostiteljski objekat sa terasom. Minimalna cijena godišnjeg zakupa je 7.381 €.
Bankarska garancija ponude ne manja od 2.500.
Izdaje se obala i plaža u Zelenici, u dužini od 85 m, površine 820 m2, sa istočne strane starog željezničkog mosta istočno uz donju ivicu magistralnog puta. U okviru kupališta planiran je privremeni ugostiteljski objekat sa terasom. Minimalna cijena godišnjeg zakupa (za kupalište i objekat) je 2.700 eura. Bankarska garancija ponude ne manja od 1.000 €.
Slobodne su još i dvije plaže u Kumboru i tri u Baošićima.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code