U Herceg Novom posjeta kalo lani, 1500 gostiju u hotelima i privatnom...

U Herceg Novom posjeta kalo lani, 1500 gostiju u hotelima i privatnom smještaju

5
Podijeli

Uprkos intenzivnoj promotivnoj kampanji, u gradu pod Orjenom uoči drugog “Mimozinog” vikenda, registrovano je svega 1.517 gostiju, da se pročitati na sajtu lokalne TO.

To je za 1% manje nego na isti dan lani, a za 323 gosta manje u odnosu na protekli petak, kada je registrovano 1.840 gostiju.
Od prijavljenih, 1.175 je stranih, a 342 domaćih gostiju. Hotelski smještaj koristi 542 gostiju, dok je u privatnom registrovano 975 gostiju.

Picerija i restoran

Ovaj broj vjerovatno će porasti tokom vikenda, jer je na programu nekoliko sportskih i zabavnih događaja u okviru programa Praznika.

Iz Sektora granične policije – regionalni centar GP Jug saopšteno je da je tokom dana na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano oko 2 i po hiljade putnika i 1.032 vozila.

Kako su kazali organizatori Praznika, prvi „Mimozin“ vikend okupio je deset hiljada posjetilaca.

5 Komentari

  • Nije ovo mjesto za takav komentar. Ne mislim ja da to nije opravdano pitanje. Naprotiv. Ali nije mjesto. Kkao i ono: dolazi li ta osoba na posao? Ili: da li onaj više podržava ovog?

   6
   5
 1. Očigledno je da moraš kod očnog doktora pod hitno. Pa makar su bili svi ovi iz gradova pobratima na džabovinu, a oni se pikaju kao gosti, zar ne?

  8
  7

Ostavite komentar

*

code