U Herceg Novom u toku kontrola lica iz kriminalnog miljea

U Herceg Novom u toku kontrola lica iz kriminalnog miljea

13
Podijeli

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi, u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice pretresaju stanove na više lokacija u Herceg Novom i obavljaju pojačanu kontrolu lica i vozila iz kriminalnog miljea, saznaje nezvanično Radio Jadran.

Pretresi i kontrole obavljaju se u okviru pojačanih aktivnosti vezanih za bezbjednosno interesante osobe u Boki Kotorskoj.

Picerija i restoran

Pripadnici SAJ-a prisutnii su u Boki nakon ubistva bivšeg fudbalera, Gorana Lenca, kojeg je u subotu na terenu FK Bokelj u Kotoru ubio nepoznati napadač, zbog čega je i ova Opština pod blokadom pripadnika kotorske policije u uniformi i civilu.

Povodom ovih događaja za sjutra u pet minuta do podne Kotoru najavljen je mirni protest grupe građana Kotora pod nazivom “Pravo na miran i siguran život u Kotoru”.

13 Komentari

 1. …tako skupo,toliko traženo,a zabranjeno;tako poznati,a niđe ih nema; ovi mi rebusi nikako nijesu jasni,ko da nijesam odole,a djeluje kao specijalni strah na nedužnoga.

 2. Odlično, možda bar nekoga nadju? možda! Rakela je ubijen od NN lica, Niko je ubijen od NN lica, Mrva ranjen od NN lica , Roganović u vazduh dignut od NN lica, djete od bombe povrjedjeno od NN lica, da ne spominjem starije slučajeve kao što je npr načelnik policije Žugić ubijen od još uvjek NN lica i sve to u malom mirnom gradiću Herceg Novom

  25
 3. Jao , jao , jao plače mi se od tragi – komedije ove… Stanete na raskrsnicu sa kapama i zaustavljate auta. Kriminalni milje ? Pazi sad – ” bezbjedonosno interesantna osoba ” !!! xaaxaxxaxa Pa ovakve tragi komedije nema ni po Meksikuu ni Kolumbiji…. Pa ako su ” bezbjednosno interesantni ” šta bre rade na slobodi ? Što ste ih puštili da razmnože kapital , nekretnine, da nam truju omladinu , da svaki dan ljudi strepe kad šetaju gradom, oće li im kaki metak prozujat iznad glave ko da žive u Pejnful Galču ?
  Vi ćete da štitite našu djecu , dok kriminaci – ” bezbjednosno interesantne osobe ” rasturaju drogu po gradovima i razaraju zdravo tkivo našeg društva.
  Ajte polako ! Izborićemo se mi lako kad promjenimo radijator i montažera

  79
  3
 4. Tesko je bez osvrta u ogledalo retrovizora bilo sto uciniti.
  Bez dobrog pretresa Podgorice ova kontrola je cisto pilicarenje i trazenje gresnika medju zrtvama lakovernosti ciji su mentori zakupodavci i zakupci cuvene limenke
  Dio tog milionskog posla bice upotrebljen na nove regrute gresnih lakovjernika koji se po ubrzanoj obuci obucavaju za skaljarski i kavacki korpus.?

  44
  4
 5. daj boze samo da nije da nam zamazu oci jer se digla frka u cg koliko smo bezbjedni,sve te bezbjednosno interesantne obobe bi ja 1 sedmicno kontrolisa,pretresao bi sve redom od postenih građana do kriminalaca,ali kome bi nasao oruzije,drogu… ne bi mi taj iz zatvora i debele novcane kazne prosao!

  30

Ostavite komentar

*

code