U hotelu „Casa del Mare Blanche“ susret sa Djeda Mrazom i paketići...

U hotelu „Casa del Mare Blanche“ susret sa Djeda Mrazom i paketići za osnovce iz Kamenara

3
Podijeli

U susret Novogodišnjim praznicima, hotelska grupacija Casa del Mare iz Kamenara organizovaće u petak, 22. decembra tradicionalno dijeljenje paketića i druženje sa Djeda Mrazom za učenike područne jedinice OŠ Orjenski bataljon u Kamenarima.

Zabavni program biće upriličen u jednom od hotela grupacije Casa del Mare, „Blanche“ u Bijeloj.

Picerija i restoran

„Riječ je o programu koji u skladu sa nekim našim mogućnostima organizujemo 6 godina. Želja nam je da na ovaj način, osim da se djeca zabave i nešto nauče, pokrenemo i ostale privrednike da naprave isto ili slično“, kaže za Radio Jadran, vlasnik grupacije, Nikola Milić.

Prema njegovim riječima, program će trajati par sati, a pripremljeno je 30 paketića za najmlađe osnovce. Osim toga, biće upriličeno i druženje sa Djeda Mrazom i mala zakuska:

„Uz zabavu, želja nam je i da djecu nešto naučimo, pa ovu priliku tradicionalno koristimo da ih upoznamo sa onim što radimo, našom strukom ali i objektom. Sprovešćemo ih kroz hotel, pokazati sobe, šank, restoran i druge sadržaje“, dodao je Milić.

Početak programa predviđen je za 11 h.

3 Komentari

  1. E tako se to radi. Objavi se ali se tacno i precizno navede za koga dolazi Deda Mraz i onda nema ni problema ni zabune. A ne kao u Djenovicima dodjite svi pa onda ajde ti mali na kraj kolone nisi iz “Orijenskog bataljona ” Baosici-Djenovici.
    Jos jednom svaka čast i lijep provod svoj djeci iz Kamenara.

    12
    2

Ostavite komentar

*

code