U JKS u punom zamahu na sređivanju rasvjete, puteva i zelenila

U JKS u punom zamahu na sređivanju rasvjete, puteva i zelenila

2289
9
Podijeli

Sve tehničke ekipe preduzeća Komunalno stambeno ovih dana su na terenu, a u toku su intenzivni radovi na popravci javne rasvjete, lokalnih puteva i uređenju zelenih površina.

Najviše posla imaju u sektoru javne rasvjete. Od petka, na Vrbanju je u toku postavljanje preko 20 stubova rasvjete čime bi dionica u dužini od 500 m bila kompletno osvijetljena, kaže za Radio Jadran, v.d. direktor JP Komunalno stambeno, Branko Crnogorčević:

Picerija i restoran

“U Bajkovini je postavljeno 5 stubova koji su od danas u funkciji, na Šištetu radimo na provlačenju instalacija, gotova je I faza postavljanja rasvjete Kumbor – Zelenika preko Zmijica, u dužini od 660 m, sa 22 stubna mjesta. Iskopana je kompletna trasa, provučena instalacija i uzemljenje. Zatim slijedi izrada betonskih temelja i montaža stubova”, pojasnio je on.

U Sektoru puteva angažovani su na sređivanju puteva na mjestima gdje je postavljena rasvjeta, zatim sanaciji pojedinih ulica po rješenju nadležnog Sekretarijata. Uz to, sređivanje lokacije kod Energoprojekta u završnoj je fazi:

“Privodimo kraju sadnju bilja kod Energorpojekta, čime bi kompletan projekat oko postavljanja rasvjete, sanacije zidova i ozelenjavanja bio završen. Do kraja dana ovaj dio grada biće potpuno sređen”, kazao je Crnogorčević.

On je dodao da je tender za nabavku biodrobilice ponovo pokrenut, budući da na prvom nije bilo zainteresovanih. Tender će biti otvoren do 4. maja, a Crnogorčević očekuje da će ovaj put biti ponuda.

9 Komentari

 1. Kad smo već kod krivih stubova, ima par i u Bijelu. Kod benzinske pumpe jedan, a jedan prema hotelu Park uz magistralu. Nakriljeni već 5-6 godina stoje. Ali to ne smeta naravno da kače svijetleće reklame na iste 🙂
  8  0
 2. A dje si bio moj Crnogorcevicu sve ove godine !? Hvala onima sto su te doveli i iznjedrili , svaka cast momce . Kamo srece da te grad ranije otkrio… Nadam se da ces nastaviti istim tempo i poslije 07.05. , a nesto mi govori da oces…
  10  16
 3. Popravite stub rasvjete u ul Dr.Svetozara Zivoinovica koji je nakrivljem 10 god.!!!!Vlasti dolaze i odlaze ,ali krivi stub ne uocavaju!Mozda da razmisle o tome…..
  10  0
 4. Vjerovatno ovo u ,, punom zamahu,, ispod Titove vile idu nadzvučnom brzinom pa nemogu primjetiti da rasvjeta neradi od kraja novembra ili pola godine.
  Pa bih ovom prilikom htio obavjesititi iste.
  Tacnije šetalištem od kraja do bivšeg RVI rade četiri kandilabera.
  Skuzajte !!!!!!!!
  16  1

Ostavite komentar

*

code