U Kamenarima uhvaćen kradljivac vozila: Biće u zatvoru 20 dana

U Kamenarima uhvaćen kradljivac vozila: Biće u zatvoru 20 dana

6953
3
Podijeli

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su sinoć, nakon samo dva sata, rasvijetlili krivično djelo oduzimanje vozila, i protiv 37-godišnjeg D.S. iz Pljevalja podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, oko 20 h dežurnoj službi CB Herceg Novi E.K. (32) iz Sjenice, Republika Srbija, sa privremenim boravkom u Igalu, prijavio je da mu je otuđen „VW Golf II“ pljevaljskih registarskih oznaka. Vozilo je bilo parkirano na parkingu ispred zgrade u kojoj oštećeni živi.

Picerija i restoran

 Oko 22:20 časova, u Kamenarima, saobraćajna patrola CB Herceg Novi je zaustavila ukradeni auto, kojim je upravljao D.S. (37) iz Pljevalja, oduzela ga i vratila oštećenom E.K.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, koji je naložio da se protiv ovog lica podnese krivična prijava u redovnom postupku, zbog osnovane sumnje da je počnio krivično djelo oduzimanje vozila.

Saobraćajna patrola je D.S. podvrgla i alkotestiranju, te utvrdila da ovo lice ima 3,39 promila alkohola u organizmu. Zato je lišeno slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Ovaj Pljevljak je danas zbog tog prekršaja priveden sudiji za prekršaje u Budvi, Odjeljenju Herceg Novi, koji je prijavljenom izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 dana.

3 Komentari

  1. Nije tacno da je rasvjetljeno od strane policije i covjek uopste nije u zatvoru jedino je tacno da je bio pijan i ukrao automobil covjeku kome je prethodno prodao automobil….
    7    0

Ostavite komentar

*

code