U Meljinama vezan pas bačen u more

U Meljinama vezan pas bačen u more

31
Podijeli

Zlostavljanje životinja vezivanjem udova koje je posljednjih mjeseci uzelo maha u Crnoj Gori, nije zaobišlo ni Herceg Novi.

FB stranica Podgorički vremeplov objavila je fotografiju na kojoj se vidi pas, vezanih udova, bačen u more, u Meljinama.
Nije poznato da li je pas u more bačen živ ili mrtav.

Picerija i restoran

Posljednji zabilježen slučaj zlostavljanja i ubijanja psa evidentiran je krajem januara u Petnjici.

Prije toga, živ pas, koji je trebalo da posluži kao mamac krivolovcima za hobotnice, bačen je u more u Tivtu.

31 Komentari

 1. Sve je strašno,idogađaj i komentari,nerad i besposlenost,neznanje osnovnih zakona prirode i društva,nerazumjevanje ljudi međusobno,spremnost na sve da bi sebe zadovoljili.Sve je strašno .

 2. Ne mogu u sliku da pogledam….. Uzas jedan. Jadna zivotinja.
  Zamislite samo HERCEGNOVLJANI , ko je medju nama.
  Pored koga mozda sjednemo u autobus, pored koga djeca i mi prodjemo. Ko prodje pored naše zgrade, kuće, škole.
  Treba li opomena da SHVATIMO, DODJE DO MOZGA, da SAMO ZAJEDNO MOZEMO
  DA UČINIMO NEŠTO. Shvatate li da je ovo samo monstrum mogao da uradi. Ne daj Bože nikome. Ni životinji nijednoj više.
  Ovo je više od onoga ” pusti me stat”, proći će ovaj dan i ova vijest će se naći pri dnu Portala za par dana.
  Gdje ovo sve vodi?

  26
  1
 3. Zakon o zastiti i dobrobiti zivotinja donesen je 12.02.2008. Shodno cl.6 zabranjeno je ubijanje i mucenje zivotinja.Mora da reaguje Komunalna policija .Ovo kao da je anti reklama za turizam.2699

  32
  1
  • Zakon jeste donesen, a koliko je puta do sada primjenjen? Svako zlostavljanje i trovanje bi trebalo dobro medijski ispratiti, imenovati pocinioce i napraviti hajku na njih. Te nakaze danas ubijaju pse, a sutra ljude. Ukoliko nisu u stanju da otkriju ko je u pitanju, a to im je posao, onda su ocigledno nesposobni i ne zele da obavljaju svoju duznost ili mozda ne smiju? Relativno skoro je na trgu prosut otrov, prolazila sam tuda kada je dosla komunalna policija. Gospodja koja je prijavila je bila svjedok, opisala pocinioca. U pitanju je bio ljubicasti prah. Mogao je bilo ciji pas da naleti ili necije dijete. Bar na trgu su kamere sa svih strana. Bojim se da je pocinioc prosao nekaznjen, a koliko je jos takvih…

   20
   1
  • Stoko ne opevana gdje ce ti dusa. Ko god da je zavrsice isto ovako. A sto se tice komunalne ko je na mjestu Vd izvrsioca nacelnika dobro da su ovakvi…Tuga i jad. Stite svakog ko ima butik iki nesto…Strasno. Stara dobra: Sve se nase seljanke obukle u helanke. Jadne zivotinje…

 4. A što se čudite, pa dijete su neki dan mučki zlostavljali do kraja.
  Samo se pitam imali kraja ovom ludilu, koje je počelo 90 ih.
  Komšije smo popalili,a i oni bi nas da su bili u prilici, sve živo se pokrade, od vrha do dna, ko može pljačka, evo rođenu djecu davimo, jer plaču, a ne da nećemo životinje.
  I čudno okomili su se na psa, najboljeg čovjekovok prijatelja.

  29
  1
 5. Da vise obracate paznju na nezbrinute zivotinje kao sto su psi lutalice do ovoga ne bi ni doslo ! Ima ih u svakoj ulici gladni I zedni , bespomocni !

  22
  8
 6. Sve vise je raznih sekti koji upraznjavaju slicne rituale.Ako se rigoroznim zakonom sa zestokim kaznama ovome ne stane na put situacija ce bit sve gora i gora.

  11
  3
 7. Sta su nadlezni uradili povodom toga? Da li je iko ikada adekvatno kaznjen zbog zlostavljanja zivotinja u Crnoj Gori cak i kada su postojali dokazi, video snimci pocinjitelja? Ne zna se ko je gori, oni koji ne zele da sprovode zakon i ovakvim umobolnicima daju vjetar u ledja ili ovi bolesnici kojima narod treba da sudi.

  21
  1

Ostavite komentar

*

code