U naselju Luštica bay nema opasnosti od požara

U naselju Luštica bay nema opasnosti od požara

0
Podijeli

U novom turističkom gradu Luštica Bay ne osjećaju posljedice požara koji je izbio nedaleko od kompleksa, a koji je u jednom momnetu, zbog promjene pravca vjetra, zaprijetio da ugrozi i trasu prema naselju, navode iz PR službe kompanije Luštica Development.

Po riječima direktorice sektora upravljanja destinacijom u Luštica Developmentu, Maje Simović stanovnici koji trenutno borave u ovom luksuznom kompleksu uživaju u suncu, plaži i drugim ljetnjim aktivnostima.

Picerija i restoran

– Veliku zahvalnost dugujemo vatrogasnim jedinicama Tivta, Budve, Kotora i Herceg Novog i dobrovoljnom vatrogasnom društvu Krtoli, koji su juče uspjeli da obuzdaju vatrenu stihiju u uvali Pržno, a i danas kontrolišu požar. Takođe smo jako zahvalni privatnim kompanijama i mještanima koji su pritekli u pomoć dopremajući dodatne količine vode, policiji koja je tokom cijelog dana i noći obezbjeđivala prilaz lokaciji, opštinskim službama na čelu sa gradonačelnicom Snežanom Matijević koje su juče bile na licu mjesta, te službama Aerodroma Crne Gore jer su na raspolaganje stavile svoje kapacitete, u slučaju potrebe – saopštila je Maja Simović.

U kompleksu su u toku i radovi na nekoliko gradilišta, na objektu hotela Čedi Luštica Bay i porodični zgradama u zaleđu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code