U nedjelju 28. januara privremena zabrana saobraćaja

U nedjelju 28. januara privremena zabrana saobraćaja

7
Podijeli

Postupajući po zahtjevu Javne ustanove kulture „Herceg fest“, a radi nesmetanog i bezbjednog odvijanja uličnog performansa „Abrum“, u okviru priprema za otvaranje Praznika mimoze, Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost vrši privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulicama Sava Ilića i Njegoševoj, na potezu od raskrsnice Dubrovačke i Ribarske ulice do Ulice Save Kovačevića, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila, u periodu od 10:45 do 14:30, u nedjelju 28. januara 2018. godine.

7 Komentari

  1. Treba znati prepisati. Ako loše prepišeš pao si na ispitu. Kamo sreće da nam rukovodeći kadrovi znaju prepisati. Ali kako kada im je catara bila domet ili eventualno vikend u BG. Mi smo žrtve loših Đaka ponavljača. Kamo sreće da su bar snalažljivi prepisivači koji su vidjeli negdje tamo kako se radi i donjeli to u HN. I Kotorani su to prepisali od nekog tamo (sve je krenulo od Venecije) nema šta tu da se izmišlja, samo treba biti u toku. Nisu ni kotorski karnevali nešto baš specijalni, malo je i to tamo degradiralo i dekadentno postalo. Nekako mi sve to izgleda na silu uz mnogo umišljene plemenitosti i uzvišenosti i lažnih vrijednosti. Nego se ide na to da se odradi još jedna godina i da se čupnu parice iz budžeta i ove godine.

  2. Znate li šta je abrum? Evo da probam objasniti novopečenim Bokeljima iz brdsko-planinskih krajeva. Abrum je mamljenje ribe, bacanje svakakvih otpadaka i ostataka hrane da bi se riba privukla. Onda je ulovite i pojedete. Oni abrumavaju, a vi trčite na udicu. To vam je odnos prema građanima i onih koji su to izmislili i ubacili u praznik mimoze i ovih sad. Nema razlike.

    21
    10

Ostavite komentar

*

code