U NEDJELJU JOŠ JEDAN SPORTSKI DJEČIJI DAN U IGALU

U NEDJELJU JOŠ JEDAN SPORTSKI DJEČIJI DAN U IGALU

125
0
Podijeli

Iz NVO “SKOK” najavljuju da će u nedjelju, 6. aprila u Sportskom centru u Igalu održati ponovo sportski dan, ali ovog puta za djecu predškolskog uzrasta.

Predsjednik ove nevladine organizacije, Milutin Govedarica, kazao nam je da se i ovog puta očekuje veliki broj mališana, a prema anketnim listićima, doći će ih oko 300.
Tokom uru ipo “programa” imaće fizičke aktivnosti prilagođene uzrastu najmlađih, a riječ je o savaladavanju raznih zabavnih poligona. Djeca će učiti sve oblike kretanja i druge vježbe koje će im pomoći u pravilnom držanju i razvijanju tijela.
Predškolci sa nestrpljenjem očekuju veliko druženje sa vršnjacima iz vrtića “Naša radost” i Govedarica se nada da će i ovog puta imati punu salu mališana i njihovih roditelja. Ulaz za učesnike i posjetioce je besplatan.
Prvi Dječiji sportski dan održan prošle nedjelje okupio je oko 400 djece i skoro 700 roditelja i posjetilaca.
– “Bilo je pravo uživanje vidjeti toliko djece na jednom mjestu, željnih igara, zabave, ali i novih saznanja”, navodi Govedarica i dodaje da su organizovali amateri, a ispalo je sve profesionalno.
– Sva djeca bili su pobjednici, dobili su diplome i sokiće, i ispalo je zaista fenomenalno i želio bih da se zahvalim roditeljima što su omogućili djeci da učestvuju u ovom događaju na obostranu korist.
U planu je i organizovanje sportskog dana na otvorenom, na nekom od fudbalskih terena u Igalu, ukoliko iz „Jump”-a uspiju da postignu dogovor sa nadležnima.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code