U nedjelju novska liga trčanja, a poslije stretching

U nedjelju novska liga trčanja, a poslije stretching

786
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_dogadjaji_2014_sport_liga_trcanja_1_2112Za nedjelju 15. novembra Triatlon klub Herceg Novi na veliku radost trkača i rekreativaca, organizovaće drugo kolo nove sezone novske lige trčanja. Zbog radova na Šetalištu trka će se se opet održati na novoj (privremenoj) lokacji.
Start je zakazan za 9 sati na obali ispred naselja Energoprojekt na Savini, a trči se kružno do kraja plaže Yachting club, gdje je okret. Od ovog kola novina je mogućnost trčanja jednog kruga, u dužini 2,5 km, odnosno 2 kruga u ukupnoj dužini 5km.
Liga nije takmičarskog karaktera i nema bodovanja, jer isključivo služi za provjeru trenutne forme i napretka u treningu. Tokom svake trke biće bilježeno vrijeme tako da će učesnici moći da parte svoj napredak iz trke u trku.
Nakon završetka lige planirano je da članica TK Hercxeg Novi, Marija Čop za sve koji su trčali, ali i za ostale zaintersovane pokaže vježbe istezanja (streching), sa elementima yoge. Vježbe istezanja svakako bi trebalo da budu neizostavan dio treninga kao prevencija od povreda i bržeg oporavka.
Uslijed nedostatka znanja, vremena i često volje redovno su u drugom planu, što umanjuje njihovu djelotvornost.
– Pokušaćemo za sve da obezbjedimo prostirke za vježbanje, ali možete da ponesete svoju prostirku ili peškir. Vježbe izvodimo na obližnjoj plaži a nakon toga prijatelj lige “GELATERIA LA MONTE” je za sve učesnike obezbjedila osvježavajuće i zdrave obroke po promotivnim cijenama – poručuju rekreativcima iz TK Herceg Novi.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code