U nedjelju tradicionalni kotorski karneval

U nedjelju tradicionalni kotorski karneval

814
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

kotorski karneval 2016 plakatTradicionalni zimski kotorski karneval 2016 biće održan u nedjelju 13.marta u 14 sati i 30 minuta.
Karnevalska povorka kretaće se glavnom gradskom saobraćajnicom, tako da će saobraćaj biti zatvoren na potezu od otvorenog bazena do kružnog toka, kod marketa “Roda”, od 13 sati i 30 minuta do 16 sati, obavještavaju organizatori.
Formiranje karnevalske povorke biće na Tabačini, od zgrade Jugopetrola do Jaslica, kao i od ulaza na paking „Benovo“, iza zgrade SUD – a do Kamelije, tako će i ovaj sporedni put biti zatvoren od 13 do 15 sati.
S obzirom da će se suđenje i spaljivanje karnevala održati na Maceu, mole se građani da uklone svoja vozila od ulaza na Maceu, do prodavnice ribomaterijala „Sipa“ i to od subote 12. marta do nedjelje 13. marta do 17 sati, kako bi se izbjegla mogućnost njihovog oštećenja.
Nakon spaljivanja krivca za sve nevolje Kotorana u prošloj godini, fešta će se nastaviti na glavnom gradskom trgu dodjelom pehara i koncertom Danijele Martinović.
Organizator je JU Kulturni centar “Nikola Đurković”, suorganizator Turistička organizacija Kotor, a pokrovitelj Opština Kotor.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code