U “Novoj šansi” veselo druženje s mališanima Doma Mladost

U “Novoj šansi” veselo druženje s mališanima Doma Mladost

0
Podijeli

Članovi NVO Nova šansa u Novom upriličili su druženje sa donatorima ujedno i aktivistima radionica u okviru projekta “Radionice za djecu i mlade sa poremećajima iz autističnog spektra, poremećajima socijalne komunikacije i osobe sa invaliditetom”.

Bilo je posebno veselo, jer su im društvo pravili i partneri  iz JU Dječiji dom “Mladost” predvođeni dragom Mikom, kazala je koordinatorka projekta, Vukica Gardašević Novaković:
– Za štimung i dobro raspoloženje bio je zadužen tata našeg Mileta, Pepo Aćić, koji je nastojao da usliši baš sve muzičke želje. Za ukusne domaće poslastice zaslužne su mame iz našeg udruženja. Na kraju druženja svi su dobili skroman poklončić, koji smo napravili  na radionicama.

Picerija i restoran

Donatorima su ispleli novogodišnje vijence, a za djecu sniježne kugle. Za drugare iz Doma napravili su umanjenu sliku, kakvu su radili na zajedničkim radionicama, a krasi zid udruženja, da ih uvijek podsjeća na prelijepe trenutke koje su proveli zajedno.

– Članice Udruženje žena Herceg Novi, Udruženje žena “Bonaca”, kao i  NVO “Zlatne niti” tokom cijele godine pružale su podršku našem udruženju, vodeći računa o svim važnim datumima za našu omladinu. Prilikom svakog dolaska donijele bi pregršt slatkiša i doprinijele ljepšoj i ugodnijoj atmosferi, punoj ljubavi i topline – istakla je Novaković.

Radionice se odvijaju vikendom, a projekat je finansijski podržan od dijela prihoda igara na sreću za 2017. godinu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code