U novom bazenu u Nikšiću završnica turnira za mlade vaterpoliste

U novom bazenu u Nikšiću završnica turnira za mlade vaterpoliste

919
1
Podijeli

images_slike_sport_vaterpolo lopta skverU okviru obilježavanja 10 godina nezavisnoti Crne Gore, u Nikšiću će, u petak 20. maja biti otvoren gradski bazen, a sportski dio ceremonijala povjeren je Vaterpolo savezu Crne Gore.

Tako će finalna i utakmica za treće mjesto na turniru prvenstva Crne Gore za vaterpoliste, uzrasta 1998. godište i mlađi, čija odigravanja su bila predviđena za nedjelju, 15. maj na bazenu Jadran na Škveru, biti odigrane u novom bazenu u Nikšiću.

Picerija i restoran

 

Organizator turnira, PVK „Jadran-Carine“, sa zadovoljstvom je prihvatio da se dio tog turnira odigra u Nikšiću, u okviru ceremonijala otvaranja bazena, smatrajući da je to kapitalna stvar za razvoj vaterpola u Crnoj Gori, saopoštili su iz VPSCG.

Polufinalni mečevi za ovo godište bće odigrani danas na bazenu Jadran na Škveru, dok će utakmica za III mjesto biti odigrana uoči početka oficijelnog dijela, a finalna utakmica u okviru samog ceremonijala otvaranja bazena u Nikšiću.

– Naša je dužnost da se ekipe učesnice ovog dijela ceremonijala ponašaju fer i sportski i da budu u adekvatnoj opremi, te da se delegira rukovodstvo utakmica iz redova afirmisanih sudija i delegata-napominju iz VPSG. Organizovali su prevoz učesnika finalnog turnira do Nikšića.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code