U Novom pronađeni marihuana, džoint, ekstazi i LSD: Jedno lice u pritvoru,...

U Novom pronađeni marihuana, džoint, ekstazi i LSD: Jedno lice u pritvoru, 4 prekršajne prijave

9
Podijeli

Hercegnovska policija je proteklog vikenda sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge kod četiri lica pronašla i oduzela oko 83 grama marihuane, džoint i ekstazi. Protiv njih su podnijete prekršajne prijave, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici su od 29.juna do 2.jula kontrolisali P.M. (17), K.D. (21), B.B. (23) i J.R. (17) pronašli i oduzeli 82,8 grama biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna, jedan džoint i tabletu ekstazija.

Picerija i restoran

Takođe, na GP Sitnica službenici Uprave policije i Uprave carina su u autobusu pronašli 20 komada LSD-a i manju količinu marihuane, nakon čega je lice koje je posjedovalo ovu drogu lišeno slobode.

Kontrolišući putnika M.J. (28), državljanina Republike Srbije, otkrili su 20 komada sličica za koje se sumnja da su opojna droge amfetamin – LSD i i manju količinu suve biljne materije za koju se sumnja se je opojna droga marihuana.

LSD i marihuana su se nalazili u rancu ovog mladića. M.J. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu će biti priveden državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

9 Komentari

  1. Kupit drogu ka burek u pekaru..strašno.Najbolje legalizovat,da bar država ima koristi.Ovako pojedinci profitiraju na tudjoj nesreći.Tebra,lijepo u apoteku,kupi šarene pilule i divotamJoš bi bilo i kontrole kvaliteta…

    8
    1
  2. Moze li radio jadran kontaktirati pr sluzbu sudstva i policije pa da nas informise kako lice kod kojeg je nadjena velika kolicina droge prije neki dan slobodno seta gradom?

    53
    2

Ostavite komentar

*

code