U očekivanju ceremonije otvaranja novog „Parka“: U subotu prijem njemačkih turista

U očekivanju ceremonije otvaranja novog „Parka“: U subotu prijem njemačkih turista

4430
10
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

hotel park radovi 55Zvaničan datum otvaranja novog hotela Park u Bijeloj još se ne zna, ali je sasvim izvjesno da će prva grupa njemačkih turista u ovom hotelu biti smještena već u subotu, kazao je za Radio Jadran, vlasnik kompanije Carine, Čedo Popović.

– Ne mogu da preciziram datum otvaranja, ali prve goste primićemo u subotu. Oni koje je početkom mjeseca trebalo da primimo u novom hotelu, smješteni su u Delfinu. Svi radovi unutrašnji u „Parku“ su završeni. Sada  radimo na sređivanju okoline, kazao je Popović.

Picerija i restoran

Hotel „Park“ nakon nepunu godinu gradnje koja je počela u oktobru prošle godine, trebalo je da bude otvoren prošlog četvrtka, međutim zbog nepredviđenih okolnosti, tj. pucanja vodovodne cijevi, otvaranje je odloženo.

Samo par metara dalje, drugi hotelski kompleks u vlasništvu kompanije Carine, Delfin radi  punim kapacitetom. Slobodnog mjesta nema, u hotelu i depedansu boravi 400 gostiju. Takav trend zadržače se do kraja oktobra, kaže Popović:

– Kako sada stvari stoje, u septembru i oktobru, svakog dana u Bijeloj biće između 900 i 1000 turista u našim hotelima, naveo je naš sagovornik.

Podsjetićemo da će novi Hotel Park imati 225 soba, kategorizaciju 4 zvjezdice, a prvobitno ulaganje od 6,5 miliona eura je udvostručeno.

10 Komentari

 1. Za hotel svaka cast i neka vazda bude pun. Ko zna jezike i hoce da radi moze i da se zaposli. Ali treba znati i treba raditi sto mnogi ne znaju i ne zele. kamo srece da je jos hotela
  0  0
 2. Želim ovim putem da pohvalim Opštinske službe za sadašnji nivo zaštita od buke je na zadovoljavajućem nivou.
  Dali će i dalje tako biti u Igalu i na Toploj vidjet če mo.
  Gosti su to primjetili prije svih nas mještana.
  Nadamo se da će i dalje ostati ovako.
  Pozdrav
  0  0

Ostavite komentar

*

code