U ovoj vaterpolo sezoni 41 trener sa licencom

U ovoj vaterpolo sezoni 41 trener sa licencom

659
3
Podijeli

images_slike_sport_vaterpolo lopta skverNa spisku stručnog savjeta VPSCG je 41 trener sa licencom za sezonu 2015/16. Među njima je i 11 licenciranih trenera iz Herceg Novog.

To su: Dragan Novakovič – PVK Bijela, Filip Andrić, Dušan Ivanovski, Vladimir Gojković, Srđan Lazarević,  Petar Radanović, Jovo Vukasović i Lazar Vuksanović za PVK Jadran, Vladimir Ivović – PVK Kumbor, kao i Petar Porobić i Zoran Ivanovski za VPSCG.

Picerija i restoran

Shodno Odluci o licenciranju trenera, licencirani treneri imaju prava da sjede na klupi svojih timova za vrijeme utakmice ( mlađe kategorije i seniori ). Ostali koji nijesu odabrani, nemaju to pravo. Iznimno, ukoliko su klubovi naknadno uplatili navedeni iznos za trenere, shodno navedenoj Odluci o licenciranju trenera, stiču to pravo, ali su dužni pokazati uplatnicu delegatu utakmice, kojom su regulisali svoje pravo i status.

Delegati su dužni prije početka utakmice, na tehničkom sastanku, da provjere koja službena lica sjede na klupi za rezervne igrače. Ukoliko neko od trenera nema licencu, odnosno ne nalazi se na zvaničnom spisku, ili naknadno nije uplaćen odgovarajući iznos za njega, zbog neprisustvovanja seminaru, dužni su da ga udaljie sa klupe.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code