U pripremi izmjene Zakona o slatkovodnom ribarstvu

U pripremi izmjene Zakona o slatkovodnom ribarstvu

484
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

skadarsko_jezeroMinistarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja pozvalo je zainteresovane da se uključe u postupak pripreme Nacrta izmjena i dopuna zakona o slatkovodnom ribarstvu.
Iz Ministarstva je saopšteno da je javni poziv upućen građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, opštinama, sportsko-ribolovnim klubovima, Savezu sportsko – ribolovnih organizacija Crne Gore, političkim strankama, sindikatima, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima.
“Zainteresovani treba da dostave inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku na adresu Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja”, navodi se u javnom pozivu.
Konsultacije o pripremi Nacrta zakona će trajati 20 dana od objavljivanja javnog poziva na sajtu Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code