U pripremi novi katalog smještaja u Herceg Novom

U pripremi novi katalog smještaja u Herceg Novom

8
Podijeli

Turistička organizacija Herceg Novi sprema moderan katalog, sa prezentacijom smještaja, pa poziva sve učesnike u turističkoj privredi  da zajednički pripreme ponudu.

Kako je saopšteno iz lokalne TO, već u aprilu će svim spremnim objektima turističke privrede napraviti besplatne virtuelne ture objekata, kao i niz drugih stimulativnih i promotivnih mjera radi što bolje prezentacije cjelokupne ponude grada:

Picerija i restoran

“Pozivamo turističke privrednike našeg grada da već sada pripreme objekte da bismo zajedno uobličili turističku ponudu i bili spremni za raniji početak sezone. Na osnovu iskustava sa svih sajmova koje smo posjetili ove sezone, pokazalo se da je kvalitetan i sveobuhvatan katalog smještaja jedan od najefikasnijih modela komunikacije, jer su svi posjetioci tražili upravo kataloge smještaja”- navode iz TO.

Katalog je u završnoj fazi izrade, sa prezentacijom hotela i svih registrovanih objekata individualnog smještaja. Potencijalni izdavaoci za sezonu 2018/2019 treba da registruju svoje smještajne jedinice kako bi bili uvršteni u katalog, pojasnili su iz TO.

Potrebno je da svi izdavaoci popune formular dostupan na zvaničnoj stranici TO HN na linku http://www.hercegnovi.travel/ forma-za-prijavu-smjestaja/ .

Svi turistički objekti koji budu uskoro kompletno pripremljeni mogu se obratiti stručnoj službi TO koja će za njih besplatno uraditi VR 360° Virtualnu turu.

8 Komentari

 1. Što jeste jeste direktor Pavle bolje zna engleski no maternji (pa zar to nije nešto) a to što ne zna nučiće ga gospodin Mića dobri, koga on sluša sve. Više vrijedi dobro uvo no glas što smo ga dali (stara latinska). Tako da ima nade dok smo u katalogu popisani. Dobar posao – svi na more.

  6
  1
 2. Što vam smetaju Mića i Pavle pa valjda svi radimo najbolje što možemo. Pavle ima više škole na terenu no svi foteljaši. Samo naprijed momci i Delije i Grobari su uz vas!!!

  4
  5
 3. Kao što reče TO stručna gužva ima nas više nego dovoljno da vas pospremimo u katalog.
  Kad Mića el podpresidente postavi direktora sve je stručno.
  Dok je direktora vakog biće i vakih novljana (slava im i radost)⏳

  8
  2
 4. Ovo će najviše čitati poreznici. Da naplate porez jer su nam dali ništa. Sasvim dobro, i bez njihovog kataloga, izdajem preko Interneta.

  7
  6

Ostavite komentar

*

code