U PRIPREMI PRVI BOKEŠKI NOĆNI AQUATLON

U PRIPREMI PRVI BOKEŠKI NOĆNI AQUATLON

137
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Otvoreno prvenstvo Crne Gore u akvatlonu – 1. Bokeški noćni akvatlon priprema se u Tivtu za subotu 18. jul, u organizaciji Triatlon kluba Tivat i Triatlon saveza Crne Gore. Manifestacija ima podršku Opštine i Turističke organizacije Tivat.

Aquatlon je jedna od varijanti triatlona i jedna od najjednostavnijih mulitsportskih disciplina, a sastoji se od dvije discipline, plivanje i trčanja, te će po prvi put biti predstavljena crnogorskoj javnosti, u ovom slučaju u dužinama od 1.000 i 5.000 metara. Ambijent obnovljene gradske Rive na Pinama i marine Porto Montenegro, te vrijeme održavanja takmičenja, pravi su mamac za jedan vrhunski sportsko-turistički spektakl.

Picerija i restoran

Iako se ova disciplina organizuje prvi put, očekuje se učešće preko 70 takmičara. Naime, kako će ovo biti Prvenstvo Crne Gore u ovoj disciplini dolazak na takmičenje potvrdili su svi najbolji crnogorski triatlonci i triatlonke. Pošto je otvorenog karaktera najavljeni su i takmičari iz Hrvatske, Srbije, te prvi put u našoj zemlji i takmičari iz Norveške.
Sve informacije mogu se naći na sajtovima Triatlon kluba Tivat – www.tritivat.com i Triatlon Saveza Crne Gore – www.triatlon.me, kao i na službenoj Facebook stranici 1. Bokeškog aquatlona. Na navedenim stranicama su i uputstva za onlajn prijave, koje se mogu obaviti i na dan trke, prilikom preuzimanja startnih brojeva, zaključno do 18 sati, takođe na Pinama.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code