U PRVOJ POLOVINI AVGUSTA U HERCEG NOVOM 46% MANJE PRITUŽBI TURISTA

U PRVOJ POLOVINI AVGUSTA U HERCEG NOVOM 46% MANJE PRITUŽBI TURISTA

141
0
Podijeli

Call centar Nacionalne turističke organizacije od 1. do 14. avgusta primio je 845 poziva. Najviše, ili 669, odnosilo se na informacije, a 167 poziva su bile pritužbe.

Primljeno je i 9 pohvala, uglavnom, na rad i ažurnost operatera u Call centru, ljubaznost, saradnju sa inspekcijama, kao i kulturno-zabavni program širom Crne Gore. Prema riječima menadžerke Call Centra Montenegro Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Nikoline Marković, u odnosu na isti period prošle godine zabilježeno je 3% više poziva i 37% manje pritužbi.
Zanimljivo je i da se ove sezone nastavlja trend manjih primjedbi iz Herceg Novog. U prvoj polovini avgusta Call centru su stigle 52 primjedbe, što je za 42 odsto manje no istog perioda lani. Tome je kako nam kaže Markovićka najviše doprinio manji broj pritužbi na glasnu muziku iz ugostitelskih objekata.
Tako je Call centar za 14 dana avgusta primio 5 žalbi zbog buke, odnosno jake muzike. Buka sa brodića koji najavljuju program u nekom od ugostiteljskih objekata, podstakla je dvojicu gostiju da se žale Call centru NTO. Zbog nelegalnog rada objekata stigla su dva poziva, a 4 zbog nepoštovanja pravila na plažama 50/50. Na dilere smještaja primljeno je 6 primjedbi, a najviše -10 na gomilanje smeća. No, simpromatično je i što je evidentirano osam poziva zbog izlivanja fekalija u more, sedam na prljave plaže, pet na neispravnu vodu za piće. Zabilježene su i tri neosnovane primjedbe.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code