U saobraćajnom udesu povrijeđena motociklistkinja

U saobraćajnom udesu povrijeđena motociklistkinja

5
Podijeli

Na magistrali na raskrsnici za Servisnu zonu došlo je danas oko 10:30 časova do saobraćajne nezgode u kojoj je povrijeđena motociklistkinja, saznaje nezvanično Radio Jadran.

Ilustracija

Do udesa je došlo kada je državljanin Srbije pri uključivanju na magistralu presjekao put motociklistkinji, koja se u manevru odbila od drugog vozila i od udara pala s motora. Zadobila je lakše tjelesne povrede, odnosno ogrebotine po tijelu, ali je u svjesnom stanju.

Picerija i restoran

Saobraćaj se tokom uviđaja pripadnika Uprave policije odvijao usporeno.

5 Komentari

  1. Danas oko 13 sati izlazi auto od Madjarskog hotela i krece u pravcu Novljanke.srece se sa patrolom kom.policije i rikvercom vraca nazad. Molim sefove u KP da provjere jeli vozac sankcionisan ili bar napravljena sluzbena zabiljeska.

    31
    4
  2. Totalno je rasulo u saobraćaju u Herceg-Novom. U čitavoj Hercegnovskoj Rivjeru patroliraju samo tri Saobraćajne Patrole i to je definitivno nedovoljno da bi se kontrolisale i sankcionisale mnoge nepravilnosti izazvane nekulturom i neznanjem aktera saobraćaja. Vozila domaćih i inostranih tablica su nepropisno parkirana po čitavoj Hercegnovskoj Opštini, a u mnogo slučajeva tako parkirana vozila ometaju bezbjednost pješaka ili ometaju bezbjedno uključivanje u saobraćaj, jer zaklanjaju pogled vozačima. Saobraćajna Policija nema dobru koordinaciju sa Komunalnom Policijom i veoma često se prebacuju odgovornosti sa jednih na druge. Prava je sreća što u ovakvom saobraćajnom haosu nema više saobraćajnih nesreća.

    41
    1

Ostavite komentar

*

code