U školi mentalne aritmetike “Malac Genijalac” počeo decembarski, finalni upis

U školi mentalne aritmetike “Malac Genijalac” počeo decembarski, finalni upis

1
Podijeli

U elitnoj školi mentalne aritmetike “Malac Genijalac”, koja je u Herceg Novog sa radom počela u septembru, počeo je decembarski i konačni upis.

– Škola radi po internacionalnoj franšizi i japanskoj HIKARI latformi, broj mjesta je ograničen. Učinite da  za svoje dijete najviše i dovedite ga kod nas – poručuju iz uprave škole.

Picerija i restoran

HIKARI platforma je patentirani program mentalne aritmetike, jedinstven u svijetu, kao najeminentniji i najznačajniji, jer postoje i drugi programi mentalne aritmetike, ali ovaj je najelitniji, najjači i najreferentniji, a u upotrebi je u preko 50 zemalja širom svijeta

Ovakav vid dječije dukacije ne pruža samo mogućnost poboljšanja matematičkih sposobnosti djeteta, već trajno razvija sposobnosti i vještine fotografskog pamćenja, koncentracije, brzog računanja, analitičkog i logičkog razmišljanja.

Program se sastoji od 2 nivoa, osnovnog i naprednog. Svaki nivo traje po 10 mjeseci, odnosno 120 časova. Nastava prati klasičnu školsku godinu, od septembra do juna, a na kraju svakog nivoa polaže se test i dobija se sertifikat o završenom nivou. Nastava se održava jednom nedeljno (vikendom po 3 vezana časa ).

Timove nastavnika u “Malac Genijalac” školama čine profesori i nastavnici koji su prošli međunarodnu obuku i posjeduju sertifikat učitelja mentalne aritmetike.

Prostorije škole “Malac Genijalac” u Herceg Novom su u ulici Save Kovačevića, u blizini tvrđave Forte Mare. U Crnoj Gori trenuto je aktivno 8 školica, a u planu je otvaranje još 4 do kraja 2017. godine, čime bi bili pokriveni svi veći gradovi u našoj zemlji. Više informacija na telefon 069 346 351.

1 komentar

  1. Zaista vrhunska stvar je ta skola mentalne aritmetike. Djeca od nekih mojih prijatelja i sestre vec pohadjaju tamo nastavu i evidentne su nevjrovatne promjene kod djece. Odjednom su postali zainteresovana cak i za klasicnu skolu, nekako koncentrisanija … Imaju izvanredne predavace koji stvarno preko tog nekog programa, naprave cudo

Ostavite komentar

*

code