U subotu promotivno trail trčanje u zaleđu Herceg Novog

U subotu promotivno trail trčanje u zaleđu Herceg Novog

1411
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

NVO Orjen Outdoor i AK Niskogorci pridružuju se i ove godine akciji koju pokreće Agencija za zaštitu i razvoj Orjena i u subotu 14. januara i poziva sve ljubitelje planine i prirode na drugu promociju trail trčanja.

images_slike_razno_tajno_brdo_tajno_brdo_3Riječ je o planinarskim stazama, makadamskim putem. Promocija je zamišljena da okupi sve trekere iz Herceg Novog i bližeg okruženja, rekreativce i sve kojima je trčanje u srcu.

Picerija i restoran

– Želja nam je da zajednički imamo jedan lagani trening i uz druženje razmjenimo iskustva. Ujedno želimo da vam približimo staze za tu vrstu trčanja (kao i šetnje naravno) u neposrednom zaleđu Herceg Novog, bukvalno na 5-10 minuta vožnje od centra grada u novoj rekreativnoj zoni Kameno – poručuje Saša Kulinović iz NVO Orjen Outdoor.

Organizatori obećavaju nezaboravan doživljaj jer staza kojom je planirano da se trči obilazi 4 vidikovca: Šilobod, Đevojačke Grede (arheološko nalazište), Tajno Brdo 490 mnv i Čakotin 440 mnv.

Na samoj stazi biće mnogo uzbuđenja, a i meteo prilike će u suboru biti povoljne.

Okupljanje je planirano kod Caffe Bar-a “KARAKAS” na Kamenom u 10 časova gdje se priprema prijatna dobrodošlica.

Za sve informacije možete se obratiti na telefon 069 603 389.

Kako je bilo prošle godine možete vidjeti na videu

1 komentar

Ostavite komentar

*

code