U subotu žurka za pomoć Sanji Marković Kovač

U subotu žurka za pomoć Sanji Marković Kovač

3158
6
Podijeli

Humanitara žurka “Svi za Sanju” u organizaciji moto kluba “Đenka” iz Herceg Novog, održaće se u subotu, 18. marta u hotelu Vojvodina.

Na žurci će biti izložena kutija za prikupljanje sredstava za pomoć majci petomjesečne djevojčice, dvadesetdvogodišnjoj Sanji Marković Kovač iz Đenovića, koja je oboljela od Hočkinove bolesti tipa N.S.

Picerija i restoran

– Bajkeri su ponovo sa vama! Još jedan dokaz da su ljudi velikog srca. Dođite u što većem broju – pozivaju organizatori.

Početak je zakazan za 18 časova, kada će posjetiocima organizatori dijeliti besplatno gulaš od veprovine, dok će od 20 časova početi lagana rok svirka. Nastupiće bendovi iz Srbije: Double Trouble iz Wild Wheels.

Plakate za žurku izradio je Vladimir Vuković iz kopirnice Copycat, čime je učestvovao u donaciji, naglasili su organizatori.

Sanji su neophodne dodatne pretrage i pet skener u Njemačkoj. Pozitronska emisiona tomografija, odnosno PET dijagnostika je metoda koja simbolizuje savremenu molekularnu medicinu i daje ogroman doprinos tačnoj dijagnostici najtežih i najčešćih oboljenja.

S obzirom na teško materijalno stanje, Sanjina porodica nije u mogućnosti da finansira tretmane, zbog čega je uputila apel za pomoć svim ljudima dobre volje.

Sredstva možete uplatiti i na žiro račun njenog supruga Radmila Kovača u CKB banci: 510290999426900954.

6 Komentari

 1. Ocigledno je da pojedinci ne citaju tekst od pocetka do kraja i ne shvataju poentu. Nije bitno ko organizuje skup, ciju zastavu nosi, kao ni koliko zvjezdica ima hotel. Bitno je da se neko sjetio da pokusa da pomogne mladoj zeni. Ko misli da nije dovoljno dobro neka organizuje kako misli da treba i dokaze da moze i bolje i kvalitetnije. Na kraju je bitno samo jedno… da se ova majka zdrava vrati svom djetetu i uziva u njenom odrastanju…

 2. Strašno,zamislite bajkeri sa još ko zna kakvom zastavom se udostojio da pomogne našoj sugrađanki! Pa to je strašno!!! Super su vam komentari! Samo kuditi znate , a dal ste vi nešto uradili za Sanju ili ste ostali doma da tipkate po telefonu komentare. Sram vas bilo, odakle vam prava da išta pišete u negativnom kontekstu. A vama bajkeri , ma svima sa bilo čijom zastavom ali sa srcem i dušom neiskvarenom i humanom svaka čast na humanosti. A Sanji želim brz oporavak i još brži povratak svojoj porodici

 3. Pa da u hotel sa dvije zvijezdice gdje je jedan vc na pola sprata.
  U Herceg Novom su se održavali seminari:prosvetnih radnika,zdrastvenih radnika,turističkihi drugih visoko obrazovanih kadrova.
  A danas skup motora i haos u gradu ko da smo palanka.
  Moto skupovi su za Šabac,Gacko,Užice,Vršac i tako dalje.

  6
  20

Ostavite komentar

*

code