U susret Dječijoj Novoj godini

U susret Dječijoj Novoj godini

1623
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U okviru programa dočeka Nove 2017. godine pod nazivom „Novogodišnje noći u Herceg Novom“, u subotu 31. decembra, od 11 do 14 h, na Trgu Nikole Đurkovića, prvi put će se održati Dječija Nova godina. Organizator ovog dešavanja je Turistička organizacija Herceg Novi, u saradnji sa gradskim ustanovama. Sve hercegnovske mališane očekuje pregršt zabave. Družiće se sa animatorom Žarkom Žabcem, glumcima, Ratkom Kraljevićem u ulozi Djeda Mraza i Davorom Dragojević u ulozi Mađioničara.

djecija-nova-godinaOno što će sigurno upotpuniti ovu novogodišnju čaroliju, jesu i iznenađenja, koja će pričiniti veliku radost našoj najdražoj i najmlađoj populaciji – najavljuju iz TO Herceg Novi.

Picerija i restoran

Glavni gradski Trg će biti pravo mjesto iskrenih dječijih osmjeha, uz  novogodišnje želje, a praznična atmosfera niti jednog posjetioca, vjeruju, neće ostaviti ravnodušnim.

Pozivaju sve mališane da dođu na Trg Nikole Đurkovića, jer će to biti mjesto jedinstvene novogodišnje zabave.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code