U TRI DANA TRI SJEDNICE NOVSKE SKUPŠTINE

U TRI DANA TRI SJEDNICE NOVSKE SKUPŠTINE

82
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Odbornici lokalnog parlamenta u Herceg Novom sjutra će u 11 časova nastaviti zasjedanje Skupštine opštine, započeto 11. juna.

Preostalo je još 8 tačaka dnevnog reda, među kojima su predlozi odluka o izmjenama i dopunama Odluke o organizovanju Javne ustanove „Herceg-fest” Herceg Novi, o izmjenama i dopunama Odluke o regulisanju drumskog saobraćaja, o davanju saglasnosti na Statut Javne ustanove „Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi”, o postavljanju odnosno građenju i uklanjanju pristupnih rampi, liftova i sličnih objekata za pristup i kretanje lica smanjene pokretljivosti.
Biće riječi i o Programu rada Skupštine opštine Herceg Novi za 2015. godinu, ali i izvještaju o radu sa Finansijskim izvještajem JU „Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi” za 2014.godinu.
Do kraja mjeseca, tačnije 29.juna u ponedjeljak predviđena su još dva zasjedanja. Zbog važnosti teme – uvođenje stečaja u Vektra Boku AD, po hitnom postupku, za 8:30 sazvana je vanredna sjednica na kojoj će se razmatrati potraživanja od Vektra Boke, socijalni status zaposlenih i status imovine Vektra Boke koja je interes i grada i države.
Odmah nakon vanredne Skupštine u 11:30 najavljena je i 11.redovna sjednica sa 10 tačaka dnevnog reda.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code