U utorak će poteći voda sa Plata ka Herceg Novom

U utorak će poteći voda sa Plata ka Herceg Novom

22
Podijeli

Tehnička služba hercegnovskog Vodovoda i kompanija CMC bile su danas na vodostanu Plat gdje se jutros desila havarija. Kako saopštavaju iz Vodovoda, planirano je da u utorak, 6. juna u jutarnjim časovima probno puste vodu ka Herceg Novom. Nakon toga će javnost biti detaljno obavještena o normalizaciji vodosnabdijevanja u Herceg Novom.

Kako navode u saopštenju iz Vodovoda, na terenu su ustanovili da je došlo do kvara na pumpnom agregatu u tunelu HE Plat, kao i da je došlo do pucanja čeličnog cjevovoda DN 600 prije ulaska cijevi u prekidnu komoru i pucanja sajle i pada plovka u vodostanu Plat.

Picerija i restoran

Ekipe HE Plat, Konavoskog komunalnog društva i kompanije CMC intenzivno rade na sanaciji ovih kvarova. Zbog izlivanja velike količine vode i odrona prilikom ove havarije došlo je do višečasovnog prekida saobraćaja na magistralnom putu Cavtat-Dubrovnik.

22 Komentari

 1. Jel potekla voda zna li se..dobro je dobro je…popodne ce opet bit havarija..al opet necemo znat jer nas nece imat ko obavijestit zavrsice radno vrijeme,pa ka i obicno…od septembra ce mo imat uredno snadbijevanje vodom.E spapunjali da su rucno kopali do sad bi se spojili na Bilecko jezero direktno.Pi

 2. Nema koristi od štrajka,nego mislite kad birate ljude koje plaćate da vam sve obezbijede,ali možda većina ne zna da misli,pa mu ništa i ne treba.

  3
  1
 3. Problem je u nama, napunit cemo trg za svaku stranku, za i protiv lgpt populacije, i za ko zna cega, ali ono sto je elementarno, higijena, ne pada nam na pamet. Ljudi da li je normalno da ujutro idemo sa kantom vode u wc, da li je normalno da radis cjeli dan i da se sapiras iz flase. Definitivno smo mi krivi, jer smo navikli na svakodnevno ponizavanje i to primamo zdravo za gotovo. Sramno je kako gledaju na nas, tretiraju nas kao stoku, dva puta dnevno voda, ali redovno muzu.

  13
 4. Ajde kad stigne voda pripremite se za avgustovsko nestajanje struje uslijed postovanja mreze. 21 vijek, turizam, osnovna infrastruktura nedostaje

  13
  2
 5. Neka ih, svaka im čast. Od nas mogu da rade šta god požele. Kao da će ko reagovati. Mi samo znamo da komentarišemo po portalima, a da se pobunimo, ne daj Bože.

  20
  5
 6. Da,voda…još od starog Rima gradovi koji su imali vodu bili su politički,kulturni centri.Voda u HN je problem koji je relativno lako riješiv.Koliko vas je čulo za Orijensku rijeku,nalazimo se ispod nje u blizini područuija koje je najbogatije padavinama u Evropi.Istraživanja su započeta i prekinuta političkom direktivom iz Podgorice.Začto je to tako????Provjerimo zajedno bez politike ujedinimo se oko zajedničkog interesa.

  28
  2
 7. Sjećate se crtanog filma u 19.15h POPAJ ???
  Bio jedan lik u tom crtaću a zvao se PERA ŽDERA. Uvijek je govorio platit ću u UTORAK!!!!

  E kod nas je sve CRTANI FILM

  31
  3
 8. Živim za taj dan kad će Herceg Novi da riješi problem vodosnabdijevanja, i da se jednom zauvijek završi ta priča…ovo je postalo neizdrzivo svake godine ista priča.

  45
  4

Ostavite komentar

*

code