U utorak će poteći voda sa Plata ka Herceg Novom

U utorak će poteći voda sa Plata ka Herceg Novom

7089
22
Podijeli

Tehnička služba hercegnovskog Vodovoda i kompanija CMC bile su danas na vodostanu Plat gdje se jutros desila havarija. Kako saopštavaju iz Vodovoda, planirano je da u utorak, 6. juna u jutarnjim časovima probno puste vodu ka Herceg Novom. Nakon toga će javnost biti detaljno obavještena o normalizaciji vodosnabdijevanja u Herceg Novom.

Kako navode u saopštenju iz Vodovoda, na terenu su ustanovili da je došlo do kvara na pumpnom agregatu u tunelu HE Plat, kao i da je došlo do pucanja čeličnog cjevovoda DN 600 prije ulaska cijevi u prekidnu komoru i pucanja sajle i pada plovka u vodostanu Plat.

Picerija i restoran

Ekipe HE Plat, Konavoskog komunalnog društva i kompanije CMC intenzivno rade na sanaciji ovih kvarova. Zbog izlivanja velike količine vode i odrona prilikom ove havarije došlo je do višečasovnog prekida saobraćaja na magistralnom putu Cavtat-Dubrovnik.

22 Komentari

 1. Jel potekla voda zna li se..dobro je dobro je…popodne ce opet bit havarija..al opet necemo znat jer nas nece imat ko obavijestit zavrsice radno vrijeme,pa ka i obicno…od septembra ce mo imat uredno snadbijevanje vodom.E spapunjali da su rucno kopali do sad bi se spojili na Bilecko jezero direktno.Pi
  4  0
 2. Nema koristi od štrajka,nego mislite kad birate ljude koje plaćate da vam sve obezbijede,ali možda većina ne zna da misli,pa mu ništa i ne treba.
  3  1
 3. Problem je u nama, napunit cemo trg za svaku stranku, za i protiv lgpt populacije, i za ko zna cega, ali ono sto je elementarno, higijena, ne pada nam na pamet. Ljudi da li je normalno da ujutro idemo sa kantom vode u wc, da li je normalno da radis cjeli dan i da se sapiras iz flase. Definitivno smo mi krivi, jer smo navikli na svakodnevno ponizavanje i to primamo zdravo za gotovo. Sramno je kako gledaju na nas, tretiraju nas kao stoku, dva puta dnevno voda, ali redovno muzu.
  13  0
 4. Ajde kad stigne voda pripremite se za avgustovsko nestajanje struje uslijed postovanja mreze. 21 vijek, turizam, osnovna infrastruktura nedostaje
  13  2
 5. Neka ih, svaka im čast. Od nas mogu da rade šta god požele. Kao da će ko reagovati. Mi samo znamo da komentarišemo po portalima, a da se pobunimo, ne daj Bože.
  20  5
 6. Da,voda…još od starog Rima gradovi koji su imali vodu bili su politički,kulturni centri.Voda u HN je problem koji je relativno lako riješiv.Koliko vas je čulo za Orijensku rijeku,nalazimo se ispod nje u blizini područuija koje je najbogatije padavinama u Evropi.Istraživanja su započeta i prekinuta političkom direktivom iz Podgorice.Začto je to tako????Provjerimo zajedno bez politike ujedinimo se oko zajedničkog interesa.
  28  2
 7. Sjećate se crtanog filma u 19.15h POPAJ ???
  Bio jedan lik u tom crtaću a zvao se PERA ŽDERA. Uvijek je govorio platit ću u UTORAK!!!!

  E kod nas je sve CRTANI FILM
  31  3
 8. Živim za taj dan kad će Herceg Novi da riješi problem vodosnabdijevanja, i da se jednom zauvijek završi ta priča…ovo je postalo neizdrzivo svake godine ista priča.
  45  4

Ostavite komentar

*

code