U “VOLI”-ju ZA SADA NEMA POSKUPLJENJA ŠEĆERA I PILETINE

U “VOLI”-ju ZA SADA NEMA POSKUPLJENJA ŠEĆERA I PILETINE

129
0
Podijeli

voliPrvi oktobar u Crnoj Gori nije donio niže temperature, ali jeste najavu povećanja cijena nekih prehrambenih artikala.
Ako dođe do poskupljenja, piletina i šećer biće na udaru. Vlada planira i uvođenje akcize na kafu i gazirana pića.
Ovakve vijesti u vremenu krize, kada su plate sve manje, uznemiruju građane, s punim razlogom.
Ipak, iz “Voli ”- ja uvjeravaju da nema razloga za brigu, jer:
– Ono najvažnije što se najčešće i nalazi u korpi prosječnog crnogorskog potrošača, neće poskupjeti – kaže PR “Voli”-ja, Olivera Šuškavčević.
– Imamo na lageru šećera tako da smo neko vrijeme mirni, a najavu naših dobavljača iz Srbije i Hrvatske, odakle nam stiže piletina, da bi cijene mogle biti veće, nemamo – kaže Šuškavčevićka za Radio Jadran.
Ipak, u ovoj trgovinskoj kući dugoročno ne mogu ništa da garantuju, ali i ako bude poskupljenja kažu da će nastojati da budu minimalna.
U “Voli”-ju ističu i da prodaja crnogorske negaizirane voda ide sve bolje, posebno kolašinska “Suza”.
-Prodaja crnogorske vode bilježi trend rasta i ona će sigurno naći put do svojih potrošača – smatra Šuškavčevićka. Iako se bori sa jakim i po nekada agresivnim marketingom, vode iz Crne Gore, naći će zaluženo  mjesto na tržištu, jer imaju kvalitet – ubijeđena je naša sagovornica.

Podsjetimo u Crnoj Gori radi osam fabrika za flaširanje prirodne vode, koje u potpunosti mogu da podmire domaće tržište. Ukupan kapacitet fabrika koje posluju u Crnoj Gori je oko 350 miliona litara godišnje. To je dovoljno za domaće potrebe, a ostaje dosta i za izvoz.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code