Učestvujte u javnoj raspravi o izmjenana i dopunama Zakona o održavanju stambenih...

Učestvujte u javnoj raspravi o izmjenana i dopunama Zakona o održavanju stambenih zgrada

0
Podijeli

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenana i dopunama Zakona o održavanju stambenih zgrada, u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i jedinica lokalne samouprave u toku je u više opština, u periodu od 25. aprila do 3. juna.

Rasprava će trajati 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva sa Programom javne rasprave i tekstom Nacrta zakona na internet stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma, portalu e-uprave i štampanim medijima, saopšteno je iz ovog Vladinog resora.

Picerija i restoran

Javna rasprava se organizuje dostavljanjem predloga, sugestija i komentara u pisanom i elektronskom obliku, kao i organizovanjem tri okrugla stola, u Bijelom Polju, Budvi i Podgorici.

Okrugli sto za opštine Budva, Bar, Tivat, Herceg Novi, Kotor i Ulcinj, biće organizovan u petak 11. maja, od 12h do 14h, na Akademiji znanja, Žrtava fašizma bb, Obilaznica.

Iz Ministarstva održivog razvoja i turizma pozivaju sve građane, opštine, naučne i stručne institucije, zainteresovane organizacije, civilni sektor i dr. da učestvuju u ovoj javnoj raspravi.

Primjedbe, prijedlozi i sugestije na Nacrt zakona  dostavljaju se u pisanoj i elektronskoj formi na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me  ili preko arhive Ministarstva.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code