Učestvujte u nagradnom takmičenju povodom Svjetskog dana turizma

Učestvujte u nagradnom takmičenju povodom Svjetskog dana turizma

601
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

turizam_za_sve-pgMinistarstvo održivog razvoja i turizma, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Turistička organizacija Podgorice i ove godine obilježiće Svjetski dan turizma. Slogan ovogodišnje kampanje je „Turizam za sve”. Centralno dešavanje biće u Glavnom gradu, na brdu Gorica, u okviru avanturističkog parka, u utorak, 27. septembra, sa početkom u 12 časova.

Prvi dio programa biće takmičarskog karaktera, nakon čega će uslijediti dodjela nagrada, uz svečani koktel i obraćanja predstavnika Ministarstva održivog razvoja i turizma i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Picerija i restoran

Iz Ministarstva pozivaju sve zainteresovane da prijave svoju ekipu od pet članova za ovo takmičenje.

Na samom početku svaki takmičar dobiće neophodnu opremu (pojas, kacigu, zip rolnu, karabinere) i kratak brifing instruktora. Zamišljeno je da se takmičenje odvija na trim stazama, koje su adaptirane po uzrastima takmičara. Na svakoj stazi biće isti broj grupa kao i po tri instruktora i jedan kontrolor. Sistem ocjenjivanja uključivaće bodovanje tehnike, brzine prolaska i težine staze, tako da će skup tri bodovna pravca dati precizne pobjednike. Naravno, postojaće i diskvalifikacije ukoliko se ne poštuje pravilnik instruktora na brifingu kao i diskvalifikacije ukoliko se za rok od 30 sekundi ne pređe prepreka na stazi.

Takmičari će biti podijeljeni u tri kategorije:
1. 10 – 15 godina,
2. 15 – 45 godina
3. preko 45 godina

Nagrade: Za pobjednike

I kategorija –  5 Tablet uređaja  – Telenor

II kategorija -5 Huawei Y3 telefona -Mtel

III kategorija- Vinski put- Plantaže uz paket promotivnih proizvoda

Druga nagrada za sve kategorije su ulaznice za avanturističke parkove „Lovćen“ i „Gorica“

Treća nagrada – 30  ulaznica za Cineplexx

Specijalne nagrade:

Najšarmantnija ekipa

Prestižna nagrada, jednodnevni zimski izlet, karavan motornim sankama za kompletnu ekipu od Kolašina preko Bjelasice i Sinjajevine do Žabljaka – nagrada od firme „Explorer“.

Najveselija ekipa

Jahačka tura za kompletnu ekipu u Nacionalnom parku „Lovćen“, na Ivanovim koritima, u  centru za jahanje – nagrada od firme „Explorer“ i Avanturističkog parka „Lovćen”.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete, prijavni list možete popuniti i poslati na na e-adresu:  visnja.vukasinovic@montenegro.travel, do petka 23. septembra, do 16:00 časova.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code