Učestvujte u prvoj radionici za izradu PUP-a Herceg Novog

Učestvujte u prvoj radionici za izradu PUP-a Herceg Novog

937
2
Podijeli

herceg novi 51U sklopu izrade Prostorno-urbanističkog plana Herceg Novi, koji je povjeren Agenciji za izgradnju i razvoj Herceg Novog, planirano je održavanje nekoliko radionica koje će obezbijediti aktivno učešće u radu zainteresovanih aktera, predstavnika civilnog društva i građana Herceg Novog na ovom značajnom projektu.

Prva sa temom “Utvrđivanje ključnih razvojnih problema koji se manifestuju u prostoru opštine Herceg Novi“, održaće se poslijepodne 16:30 – 20:00 h, u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi.

Cilj je da se što veći broj zainteresovanih aktera uključi u proces izrade prostorno-urbanističkog plana PUP HN 2030. Učestvovaće predstavnici uprave grada, privrednih društava, javnih preduzeća, civilnog društva i građani Herceg-Novog, najavljeno je iz Agencije.

Uvod u radionicu daće rukovodilac izrade PUP-a Milica Bajić Brković. Učesnici radionice biće podijeljeni u 6 grupa, od kojih svaka ima svog moderatora: za životnu sredinu moderatorka će biti Milica Berberović, za saobraćaj i pristupačnost Ranko Kovačević, infrastrukturu i energiju Jasna Tičić i Goran Kovačević, turizam Snežana Šumić, Lušticu Ilija Moric, moderatroka za rivijeru i zaleđe biće Zorica Ilić Mračević.

Na sajtu Agencije za izgradnju i razvoj postavljen je anketni upitnik PUPHN 2030, gdje savko može da  iskažete  mišljenje o  razvoju naše opštine.

2 Komentari

  1. A KOME DA PRIČAMO, KAD OVI SA VLASTI PRODASE SVE ZA DŽABE. ONAJ KO SE RAZUMIJE U PUP NEMA VREMENA DA SE BAVI “RADIONICAMA”.
    0    0

Ostavite komentar

*

code