UGAŠEN SIGNAL RADIJA JADRAN!

UGAŠEN SIGNAL RADIJA JADRAN!

240
0
Podijeli

Kao što su gospoda iz Radio difuznog centra (RDC) najavila telefonom, jutros u 10 minuta do 10 h ugašene su frekvnecije Radija Jadran za Boku i Budvu, na 103.2 i 101.7 Mhz.

Nismo tražili nikome da nam oprosti dug od 1700 eura, jer mi svoje dugove plaćamo. Nismo tražili nikome pomoć, jer riječ je o odnosu prema medijima u Crnoj Gori. Želimo da dijelimo sudbinu onih koji časno rade svoj posao i koji još imaju dostojanstvo i profesionalnu etiku.
Ako država i svi oni koji se nešto u njoj pitaju, koji imaju moć, finansijsku i političku, misle da treba ugasiti medije poput Antene M, Skale, Jadrana… zbog zaostalog duga i time im oduzeti svaku mogućnost da preko marketinga obezbjede novac za opstanak, onda putuj Evropo!
Radio Jadran zahvaljuje svim svojim slušaocima i čitaocima na podršci. To je i bila jedina prava podrška koju je Radio Jadran dobijao u proteklih skoro pet godina. Nećemo organizovati građane da nam udjele po pola ili euro, da bismo sakupili 1700 eura, kako nam neki predlažu. Znamo da bismo uspjeli brzo da ih sakupimo i to nam dosta znači. Ali znamo i da ima dosta onih kojima ta donacija ne bi predstavljala nikakav veliki izdatak, pa neka odluče.
Do tada ostaje nam ovaj portal i program preko interneta.

Picerija i restoran

Vuk Ilić

direktor i glavni i odgovorni urednik

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code