UHAPŠEN ALBANSKI DRŽAVLJANIN SA 68 KILOGRAMA SKANKA

UHAPŠEN ALBANSKI DRŽAVLJANIN SA 68 KILOGRAMA SKANKA

61
0
Podijeli

Na graničnom prelazu Debeli Brijeg danas su službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi i službenici Uprave carina, zaplijenili oko 68 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank.

Oni su kontrolisali putničko vozilo marke „Citroen”, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnji albanski državljanin B.Q. U patosu vozila, u specijalno napravljenom bunkeru, pronađeno je 65 pvc pakovanja, koja su ukupno sadržala oko 68 kilograma materije za koju se sumnja da je skank.
Obavješteni su policijski službenici Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat kojima su predati B.Q, pronađena materija i vozilo.
O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici. Policijski službenici su lišili slobode B.Q, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Zaplijenjena opojna droga je poslata na vještačenje u Forenzički centar. Osumnjičeni B.Q će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code