UHAPŠEN BERANAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U KOTORU

UHAPŠEN BERANAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U KOTORU

183
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su tokom noći lišili slobode Željka Kljajevića (24), rođenog u Beranama sa prebivalištem u Kotoru, zbog sumnje da je počinio krivično djelo i ubio 40-ogodišnjeg Aleksandra Petrovića iz Kotora.

Sumnja se da je Kljajević 19. jula 2015. godine oko 13.30 časova, u dvorištu Petrovića, u naselju Škaljari u Kotoru, u njega ispalio više hitaca iz pištolja, od kojih je Petrović zadobilo teške tjelesne povrede.
Raspolažući podacima o identitetu osumnjičenog koji je bio u bjekstvu, kotorska policija organizovala potragu koja je rezultirala njegovom predajom. Naime, Kljajević je znajući da se intenzivno za njim traga sam došao u prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kotor i lišen je slobode.
Nesrećni Aleksandar Saša Petrović usljed povreda koje je zadobio, preminuo je juče u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code