UHAPŠENA KOTORANKA ZBOG SUMNJE DA JE POČINILA KRIVIČNO DJELO POSREDOVANJE U VRŠENJU...

UHAPŠENA KOTORANKA ZBOG SUMNJE DA JE POČINILA KRIVIČNO DJELO POSREDOVANJE U VRŠENJU PROSTITUCIJE

112
0
Podijeli

Službenici Uprave policije juče su u Kotoru realizovali akciju pod nazivom “Lutka” u kojoj je slobode lišena Ž.R (37) iz Kotora, zbog sumnje da je počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Na osnovu činjenica koje su službenici ovog Odsjeka u koordinaciji i po nalogu ODT u Kotoru prikupili i sprovedenih tužilačko policijskih aktivnosti u prethodnom periodu, sumnja se, da je Ž.R na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smještajima, plovilima i na drugim lokacijama, u cilju sticanja novčane dobiti. Ona je u te svrhe, kako se sumnja, koristila više punoljetnih ženskih osoba mlađe dobi.

Picerija i restoran

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije, Ž.R je, po nalogu ODT u Kotoru, lišena slobode i uz krivičnu prijavu privedena tom tužiocu na dalju nadležnost.

Podsjećamo da su, 24. jula ove godine, službenici ovog Odsjeka u sadejstvu sa službenicima CB Budva, i po nalogu tužilaštva, realizovali policijsku akciju “Pink 3” u kojoj su slobode lišeni M.M (29) iz Loznice, S.P (33) iz Mostara i B.C (54) iz Bara, takođe zbog sumnje da su počinili krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije.

Akcija “Lutka” je nastavak aktivnosti službenika Uprave policije MUP-a na otkrivanju, sprječavanju i suzbijanju prostitucije i posredovanja u vršenju prostitucije, navodi se na kraju saopštenja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code