UHVAĆENA DVA KRIVOLOVCA

UHVAĆENA DVA KRIVOLOVCA

98
0
Podijeli

kup podvodni ribolov1Od ponte Kabala do rta Platamuni proteklog vikenda organizovan je III Kup Herceg Novog u podvodnom ribolovu, na dah. Ostaće upamćen ne samo po uspješnom ulovu, već i po nesvakidašnjoj drskosi krivolovaca.
Takmičari su uhvatili dva krivolovca sa bocama i puškama, jednog na Bigovu, a drugog kod Dobreča. Oni su bili dovoljno drski da uđu u zonu lova, kažu nam iz SRK “Mamula”, koji je organizator Kupa. Ribari su odmah obavjestili Plovnu jeidnicu policije, koja je brzo reagovala i privela krivolovce. Na potezu je ribarski inspektor.

kup podvodni ribolov1aInače, na Kupu je nastupilo 16 ekipa, sedam iz Hrvatske i devet iz Crne Gore. Ukupno je ulovljeno oko 45 kila kvalitetne ribe i 100 kila divljači. Prvo mjesto pripalo je “Dive in 1”, a drugo “Dive in Montenegro”. Na trećoj poziciji bila je ekipa ERK Periska Ploče. Prvoplasirani su dobili 300 €, odijelo, pehar i medalje. Drugoplasiranim je pripalo 200 €, karbonske peraje, pehar i medalje, a trećeplasiranim 100 €, čarape, pojas, pehar i medalje. Najvrijednija riba bila je kernja od 4 kila. Lovillo se 7 sati.
Nakon svega priređena je večera u hotelu “Aleksandar”, koaj je trajala do 5 ujutro, uz priču o čarima i vještini ribolova na dah i do 30-40 m dubine, kao i o događaju koji je obilježio hercegnovski Kup – hvatanju krivolovaca na (zlo)djelu.kup podvodnog ribolova2kup podvodnog ribolova3kup podvodnog ribolova4kup podvodnog ribolova ulovkup podvodnog ribolova5kup podvodnog ribolova6kup podvodnog ribolova7

Picerija i restoran

kup podvodnog ribolova9kup podvodnog ribolova10kup podvodnog ribolova11

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code