Učite o oslobađanju stresa i punjenju pozitivnom energijom

Učite o oslobađanju stresa i punjenju pozitivnom energijom

7
Podijeli

Besplatno “Reiki” predavanje, odonosno predavanje o osnovama tehnike za oslobađanje stresa, punjenju pozitivnom energijom i pozitivnom uticaju na okruženje, održaće se u petak 12. januara, u 19 časova u Gradskoj kafani u Herceg Novom.

Riječ “reiki” označava univerzalnu životnu energiju koja teče oko nas i u nama, a predstavlja tehniku kanalisanja te energije u svrhu isceljenja, harmonizacije čitavog našeg bića i života.

Picerija i restoran

U nizu dobrobiti reiki metode izdvajaju se oslobađanje od stresa, pozitivan stav i energija, jačanje imuniteta, eliminisanje toksina i drugih štetnih materija iz organizma, uspostavljanje ravnoteže tijela i duha, podizanje nivoa svijesti, podsticanje samoostvarivanja, razvoj postojećih i novih talenata i postizanje ciljeva.

Svi posjetioci će imati prilike da se informišu i o sertifikovanim obukama Reiki metode, gdje se može dosegnuti nivo Reiki praktičara već u nedjelju 14. januara.

Sertifikovani Master učitelj Reikija Dejan Petrović objasniće metode isceljivanja tehnikama tradicionalne medicine, koja se u svijetu odavno koristi uporedo sa klasičnom medicinom, kao sredstvo za unapređenje zdravlja i harmonizacije.

Broj mjesta je ograničen, te svi zainteresovni mogu potvrditi svoje prisustvo na: reiki@nlpenergyhouse.com i broj telefona 067 367 390.

7 Komentari

 1. Išla sam u Porto Montenegro na njegovo predavanje. Skromno i nezanimljivo, slajd sa 2 slike.
  Na kraju su zainteresovani za kurs (cijena oko 100€) trebali da upišu svoje podatke, a prve su listiće popunili njegova tašta i obezbeđenje.. Taštu smo provalili prije predavanja :-)))
  Eto tako… Cirkus.

 2. E kaki smo mi moderni ljudi, veze nemamo dje se nalazimo, kud idemo i zašto radimo to što radimo ali imamo auta i mašine za suđe da nam bude lakše. Uveče na pićence i predavanje o tome kako da lakše podnesemo težak život koji smo sami sebi nabacili pa onda ujutru opet da se zaradi za još jedan krug

  3
  1
 3. Ne postoji Ledinac neko ili nesto…sto umjesto tebe moze bilo sto da uradi..na vascjelom svijetu. Ali ima na milione onih koji mogu da ti pomognu da bolje vidis kako to da oposlis. Niko se naucen nije rodio.
  Jos kad covjek povjeruje da postoji visa inteligencija i njoj dopusti da mu pokaze kako nesto da uradi…frizider uvijek moze biti pun i rata za kredit placena. Stvar je u vjeri a potom i dopustanju.
  Bas tim redom.
  Nije valjda da su lokalni politicari jedini autoriteti u tvom zivotu i da su oni odgovorni za sve u tvom zivotu i da njih krivis za prazan frizider ili teskoce u placanju rate za kredit? Da je zivot i njegov smisao gurnut na tako prizemno razumijevanje i tumacenje?
  Moje iskustvo kaze da zivot dobija na kvalitetu onda kada shvatis da si ti odgovoran za sve sto se desava u tvom zivotu i potrazis nacine koji mogu da ti pomognu da povratis mir i samopouzdanje da posjedujes zivotnu silu jacu od svakog problema pred tobom.
  Naravno…nema ruganja i ogovaranja, i ostalih losih stvari…za koje su ti jos u djetinjstvu objasnili da ih ne valja ciniti. Jer kako Sijes tako ces i Znjeti.

  8
  1
 4. Najpotrebnije je podizanje nivoa svijesti,ali nema toga majstora,svijest nam je duboko dolje u prošlom vremenu.A stresa kod nas nema,svi radimo ono što volimo,većina planduje po kafanama ili radnimjestima,ove banje niđe nema.

  10
  1

Ostavite komentar

*

code