Uključite se u izradu PUP-a Herceg Novi

Uključite se u izradu PUP-a Herceg Novi

2073
3
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

herceg novi 141Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog objavila je elektronsku anketu za Prostorno urbanistički plan i pozvala građane da popune formular i na taj način učestvuju u izradi ovog, za Opštinu Herceg Novi, veoma važnog dokumenta.

Anketa je anonimna, a zaintersovani je mogu popuniti na stranici.

Picerija i restoran

Agencija će 29. septembra organizovati i radionicu na temu “Utvrđivanje ključnih razvojnih problema koji se manifestuju u prostoru opštine Herceg Novi“. Cilj je da se što veći broj zainteresovanih anketara uključi u proces izrade prostorno-urbanističkog plana do 2030. godine.

– Vjerujemo da ćemo zajedničkim naporima uspjeti da izradimo plan koji će ubrzati razvoj naše opštine, stvaranje i realizaciju održivih prostornih rješenja – poručuju iz Agencije.

Radionica će biti održana u velikoj sali Skupštine opštine, od 16.30 do 20 sati. Učestvovaće predstavnici uprave grada, među kojima će biti direktor Agencije za izgradnju i razvoj grada, Nikša Grgurević, zatim rukovodilac izrade PUP-a, Milica Brajović kao i predstvanici privrednih društava, javnih preduzeća, civilnog društva i građani Herceg Novog. Pristup je slobodan.

3 Komentari

 1. A izvini Radislave zašto ne bi građani iskazali svoje mišljenje ? može bit i pogrešno i loše ali je mišljenje. Svakako će im neko stručan objasniti zašto je njihove mišljenje pogrešno i objasniti zašto je nečije mišljenje bolje. Takvim potezom će svakako smanjiti ćakule i bezvezna trljanja na pjaci i po kafićima jer će narod biti upoznat zašto je nešto ovako a nije onako.
  Svakako pohvala za ovakvu inicijativu…ale
  0  0
 2. …i nemojte poslije da se bunite,jer evo imamo svi priliku unaprijed da iskažemo svoje mišljenje,što nije uobičajeno,osim na izborima kad često ne znamo što hoćemo.
  0  0
 3. Kako obican gradjanin moze i da ucestvuje u nesto ovako bitno,strucno i odgovornom dijelu.
  Platite bre strucnjake i arhitekte iz HN-a,ne zamajavate nas vise.
  0  0

Ostavite komentar

*

code