Uklonjene table “Park nezavisnosti”

Uklonjene table “Park nezavisnosti”

1509
17
Podijeli

park nezavisnostiIz formalno-administrativnih razloga predsjednica Opštine Herceg Novi Nataša Aćimović, ukinula je rješenje o postavljanju tabli sa natpisom “Park nezavisnosti” u parku u centru grada i table su uklonjene do eventualnog donošenja novog rješenja koje će biti u potpunosti formalno-pravno valjano, navode u saopštenju iz press službe Opštine.

Kako navode iz Opštine prilikom podnošenja zahtjeva za postavljanje tabli nije priložena sva potrebna dokumentacija, te je donesenim rješenjem napravljen propust.

Picerija i restoran

– Poštujući propise, predsjednica je ukinula ranije donijeto rješenje Sekretarijata za komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine iz formalnih razloga – zaključuje se u saopštenju.

Iz Mjesne zajednice Herceg Novi ranije su najavili žalbu na ovo rješenje, kao i da će pokrenuti postupak pred Upravnim sudom.

17 Komentari

 1. DPs patriotizam je posebna disciplina … Na primjeru jednog od njihovih gurua koji je priznao da se kriminalno udruživao možemo uočiti o kako se čestitoj organizaciji radi … Dok narodu ljepe zastave , plakate ,table i sponovanja na njihovom privatnom servisu , mnogi skapavaju od gladi. Pamet u glavu i pošaljimo ih u povijest 😉
  0  0
 2. Ja doveo unučad da prisustvuju svečanosti povodim proglašenja naziva parka.
  Djeca uživala, pjevali himnu Crne Gore i morao sam im objasniti zašto je park dobio naziv
  Park nezavisnosti.
  Sada ću da ih pošaljem kod NA da im objasni zašto to više nije tako.
  Da je vječna Crna Gora.
  0  0
 3. Mislim da je taj naziv dat kao provokacija i da je uklanjanje samo vracanje istom mjerom. Crnogorac sam i volim sto je CG nezavisna drzava iako mi se pomalo cini da je zavisnija nego dok smo bili u zajednici ali ne vidim ni jedan razlog zasto bi se taj park zvao Park nezavisnosti. Ajmo ljudi malo ostavit po strani gluposti i ako nam nije dovoljno da se zove ko do sad gradski park ili park kod poste ili kako li ga je ko vec zvao da mu na posten nacin damo ime koje ce svima odgovarat. Koliko znam park je pripadao katolickoj crkvi koja je u njegovoj blizini i mozda je dobar prijedlog da po svecu cije ime nosi crkva i park ponese ime. Sa druge strane dosta gradova ima parkove k9ji se zovu Gradski park pa ni nama nista falilo ne bi. U novom je zivjelo i stvaralo dosta pisaca i pjesnika pa bi i to moglo bit rjesenje. Najgora solucija je cerat inat i stvarat mrznju medju narod mada to izgleda ovoj vlasti odgovara jer ih drzi tu dje su godinama.
  0  0
 4. Kako se park sada zove? Nije mi važno, nego sam se dogovorio sa djevojkom da se nađemo u tom parku pa da joj javim na vrijeme, nije odavde i ne snalazi se najbolje, samo po tablama i putokazima.
  0  0
 5. Znate li sto je nas najveci problem?
  Vise je pisano i komentarisano o ovim “nesretnim” tablama nego o Banji, brodogradilisti ili Boki!!!
  0  0

Ostavite komentar

*

code