Umjesto jedne četiri jelke

Umjesto jedne četiri jelke

11
Podijeli

Predstojeće novogodišnje i božićnje praznike ukrašavaće u Herceg Novom čak 4 velike jelke, od kojih su 3 nove, donacija kompanije Carine.

Kako je Radiju Jadran kazao sekretar za komunalne djelatnosti i ekologiju Opštine Herceg Novi, Ilija Peulić najveća jelka biće na Trgu u centru grada. Visoka je 5 metara. Dvije su postavljene kod Njunjove biste i četvrta, prošlogodinja, mjesto je našla kod Galeba u Igalu.

Picerija i restoran

– Jelke će biti okićene sjutra, kada stiže još jedan kontigent ukrasa naručen baš za njih i za još jedan dio grada, uz magistralu. Tako će u narednih 2-3 dana, do vikenda, dekoracija biti kompletirana i grad zablistati za Novu godinu – naveo je Peulić.

11 Komentari

  1. Dragi moji novljani, sta god da se uradi u našem gradu vama nece valjati. Svemu nadjete zamjerku. Mislim da jedino nebi kudili onu jelku od prije nekoliko godina sto je bura kitila kesama za smece na sred trga. Imamo rasvjetu u gradu, napokon, nije savrsena al je ima! Grad se kiti, nije savrseno al je opet bolje no sto je bilo! Kulturni dio se razvija koliko toliko, nije savrseno al se opet razvija! Ma dragi moji novljani, sigurna sad da vam ne pase ni u ogledali kad se pogledate

  2. Hvala gospodinu Čedu, jer da nije njega mi u Herceg Novom ne bi znali da turistička sezona moze trajati preko 25-tog Avgusta. Čeda za predsednika opstine!!! Sta su 2x Kruso poklonili gradu, a sve uzeše od grada?

  3. Je li ovoliko jelki zbog Djeda Mraza da svima u opštinskim jaslama ostavi dovoljno poklona? Onim prošlim je bila dovoljna jedna, vidi se da je više administracije i novozaposlenih.

  4. Koda mora biti pravo drvo?Jos treba kad malo dune vijetar ili da padne kisa pa da cijeli grad bude isprljan od jelki??Pogledajte malo zapadnu Evropu?Ko jos stavlja pravo drvece??????

Ostavite komentar

*

code