Umjesto obilježavanja jubileja Regionalni vodovod donira novac za akciju Teleton

Umjesto obilježavanja jubileja Regionalni vodovod donira novac za akciju Teleton

1302
0
Podijeli

Vlada Crne Gore i Regionalni vodovod „Crnogorsko primorje“ odlučili su da odustanu od ranije planiranog svečanog obilježavanja jubileja – desetogodišnjice donošenja Odluke o izgradnji Regionalnog vodovoda „Crnogorsko primorje“ i da sredstvima od 4.000 eura predviđenim u tu svrhu i praktično podrže akciju Prvi crnogorski Teleton – „PODRŽI, POBIJEDI“.

– Desetu godišnjicu donošenja važne odluke kojom je na Crnogorskom primorju nakon više decenija kvalitetno i dugoročno riješen problem vodosnabdijevanja dočekujemo zadovoljni brojnim realizovanim investicijama vrijednim više milijardi eura, bogatiji za nove savremene turističke kapacitete, sa investicijama čija je realizacija u toku, turističkim sezonama koje iz godine u godinu premašuju rekorde i sa brojnim novim radnim mjestima u turizmu. Ali zadovoljstvo, koje dijelimo sa građanima Crne Gore, ne treba i ne može da bude jače od našeg iskrenog opredjeljenja da i na ovaj način učestvujemo u humanoj akciji kojom će biti prikupljan novac za liječenje one djece oboljele od karcinoma, koja moraju da se liječe u inostranstvu – navode u saopštenju iz Regionalnog vodovoda.

Picerija i restoran

Umjesto svečanosti, uz donaciju i podsjećanje: Vlada Crne Gore je 15. februara 2007. godine, nakon kreiranja neophodnih  uslova, donijela stratešku odluku o realizaciji ovog kompleksnog i zahtjevnog kapitalnog projekta, u čiju je izgradnju do sada uloženo više od 107 miliona eura. Formirano je preduzeće Regionalni vodovod „Crnogorsko primorje”, koje je od početka rada samoodrživo sa jasnom perspektivom razvoja.

– Preduzeće Regionalni vodovod „Crnogorsko primorje“ ne samo da uspješno i uredno izmiruje sve svoje obaveze primjenjujući pri tome visoke standarde u poslovanju, već pokazuje i visok stepen društvene odgovornosti. Vlada Crne Gore i Regionalni vodovod ostaće i dalje otvoreni za sve slične projekte koje ćemo podržavati – navodi se na kraju saopštenja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code