UMJESTO STARE LANSIRNE RAMPE U KUMBORU MARINA PORTONOVI

UMJESTO STARE LANSIRNE RAMPE U KUMBORU MARINA PORTONOVI

837
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Još sredinom maja počelo je nasipanje obale u zahvatu buduće marine naselja Portonovi koju će graditi beogradska kompanija „Aqua Mont”, a ovih dana i intenzivnije rušenje lansirne stanice, koju je prije Drugog svjetskog rata konstruisao kapetan Miroslav Štumberger.

Mještani su vjerovali prvobitnim obećanjima investitora “Azmont investments” da će lansirna stanica biti sačuvana i uklopljena kao turistička ponuda elitnog naselja koji niče na mjestu stare kasarne u Kumboru.
Međutim, “Azmont” je još prije tri mjeseca informisao Vladu, pored ostalog i o pripremama za gradnju marine, početku rušenja torpedne rampe, produbljivanju morskog dna i pobijanju šipova. U narednom periodu investitor planira završetak rušenja torpedne lansirne rampe i stanice, produbljivanje morskog dna u zahvatu marine, 60.000 m3, te pobijanje 620 šipova od 600 i 800 mm u zahvatu marine, kao i duboke fundamente glavne gatove.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code