UO JP Morsko dobro: Utvrditi odgovornost za grešku u tenderu za kupališta

UO JP Morsko dobro: Utvrditi odgovornost za grešku u tenderu za kupališta

1101
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

budva luka stari grad rjObjavljeni Javni pozivi za ustupanje kupališta za opštine Budvu, Kotor, Tivat i Bar, saglasno Planu objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za 2016-2018. godinu su sa određenim greškama u odnosu na Zakon-Uredbu. Uprkos tome, Upravni odbor JP Morsko dobro je dao preporuku da tenderske komisije za kupališta u opštinama Budva, Kotor, Tivat i Bar, nastave i okončaju započete postupke u skladu sa objavljenim Javnim pozivima.
Upravni odbor je zadužio direktora Javnog preduzeća, Mihaila Đurovića, da zbog nastale greške pokrene postupak preispitivanja odgovornosti.
Upravni odbor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, zasjedao je danas povodom aktuelnih dešavanja oko sprovođenja tenderskih postupaka za ustupanje kupališta u četiri primorske opštine. Kako je saopšteno nakon sjednice, zadužuje i stručne službe da pripreme cjelovitu Informaciju o realizaciji i toku tenderskih postupaka koja će biti dostavljena nadležnom Ministarstvu održivog razvoja i turizma kao i Vladi Crne Gore.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code