Uoči Dana nezavisnosti Herceg Novi u Beogradu

Uoči Dana nezavisnosti Herceg Novi u Beogradu

21
Podijeli

U okviru manifestacije “Dani Herceg Novog u Beogradu” koja će biti održana 19. i 20. maja, a ne 20. i 21. kako su prvobitno najavili iz TO Herceg Novi, lokalna i Turistička organizacija Beograda će u Knez Mihajlovoj ulici 19. maja obnoviti potpis Protokola o saradnji. Time će i zvanično potvrditi tradicionalno dobre odnose između dva grada, saopšteno je iz lokalne TO.

Prvobitni Protokol o saradnji dvije Turističke organizacije potpisale su 2012. godine. Dogovor o obnavljanju tog protokola je postignut na Danima Beograda u februaru u Herceg Novom, u okviru 49. Praznika mimoze.

Picerija i restoran

“Protokolom se potvrđuje raspoloženost nastavka bliske saradnje u uzajamnoj prezentaciji turističke ponude jednog i drugog grada, te razmjeni informacija radi unaprjeđenja usluga, reciprocitetno predstavjanje festivala i manifestacija, kao i marketinška saradnja”, precizirali su u TO.

U Beogradu će, uoči prazničnih dana, kada Crna Gora bude slavila 12 godina od obnove nezavisnosti, Turistička organizacija Herceg Novog predstaviti bogatu ponudu manifestacija i festivala koji traju cijele godine, te prezentovati kompletnu turističku ponudu za predstojeću ljetnju sezonu.

Prvog dana manifestacije, 19. maja predviđeno je potpisivanje protokola o saradnji u Knez Mihailovoj 56 (info centar TOBG) uz prisustvo zvaničnika Herceg Novog i Beograda. Nakon potpisivanja slijedi jednočasovni defile mažoretki.

U toku dana, na ugovorenom mjestu u Knez Mihailovoj TOHN će imati promotivni štand, na kojem će se izlagati promo material i gastro delicije.

Prezentacija na terasi kuće Đure Jakšića u Skadarliji, gdje će biti pripremljena riblja zakuska uz muziku Castel Nuovo biće upriličena u 19 časova.

Drugog dana manifestacije, 20. maja, mažoretke i direktor TO Herceg Novi, Pavle Obradović gostovaće na RTS-ovoj “Šarenici” ispred Skupštine grada između 9-10h. Defile mažoretki i nastup klape Castel Nuovo na programu su u podne ispred Beton Hale, gdje će biti postavljen štand TO HN za cjelodnevnu prezentaciju.

 

21 Komentari

 1. Ko će kome ako neće svoj svome. Beograđani su svuda najdraži i rado viđeni gosti. U Hetceg Novi je dolazila samo beogradska elita i akademski svet donoseći sa sobom svoj duh, šarm i širinu. Beograđani znaju šta je lepo , vole da uživaju i ne zale za to da potroše. Sa sobom nose miris metropole i boemštinu Mome Kapora. Ne razumem.zašto to nekome smeta ili možda ne razume!?

  26
  4
  • U Crnu Goru dolazi mali broj turista iz Srbije, najsiromašniji. Jer Crna Gora je najeftinija.Ovi što imaju para idu u Grčku, Tursku a njih je najviše. Grčka ove godine očekuje skoro milion turista iz Srbije! Samo Crnogorcima se prosipa po medijima da se u Srbiji loše šivi. Srbija je mnogo otišla od Crne Gore i veliko vam HVALA što ste se odvojili!!

   4
   2
 2. Da li ima neko organizovano slavlje u h novom povodom 21 maja?nadamo se nekoj organizaciji pa ne moramo bas svake godine da idemo za cetinje i ovo je crna gora i ovo je nasa prelijepa domovina

  29
  42
  • Moj prijatelju moj najljepsi dan je dan rodjenja mog djeteta,sto se ovog dana tice mi obicni gradjani nismo dobili nista ,dok pojedini zgrcu milione kraduci od svog naroda…ako si i ti jedan od ovih slobodno mozes da slavis…Svakog normalnog prvo treba da interesuje kvalitet zivota,buducnost svoje djece a svako treba da voli svoju drzavu onoliko koliko on a njega cijeni…

   16
   2
 3. Dzabe, kad je Beogradjana mnogo vise u Budvi i Grckoj. U Novome se poslednjih godina mogu na prste jedne ruke izbrojati. Vise ne dolaze ni oni koji tu imaju stanove. Jadni grade sjedis pokraj mora…..

  24
  21
 4. Svi putevi naših Jugoslovenskih naroda vode u naš Beograd.Svi su dobro došli u ovaj kozmopolitski grad a građani Herceg Novog posebno. Sretno u Beogradu i dobro se provedite !!!

  45
  21
 5. Do sada je potpisano bar 5 ovakvih protokola o saradnji sa TO Beograda, problem je sto je do sada bilo vrlo malo konkretnih koraka. Beograd i okruzenje su nam najvece turisticko emitivno trziste!

  27
  5
 6. Херцег Нови није гласао за независност те би требало Подгорица да шета.

  36
  41
  • Kako nije, pa tata direktora je bio na celu odbora za nezavisnost.Sasvim logicno da NL i direktor imaju kontinuitet.Ne vidim tu nista neobicno,treba se malo podsjetiti…

   17
   4
   • Први део моје реченице је неспорна чињеница а други је мој став по том питању.

    3
    2

Ostavite komentar

*

code