Upozorenje: Zima tek oštri zube

Upozorenje: Zima tek oštri zube

6
Podijeli

Direktorat za vanredne situacije MUP-a preko Operativno-komunikacionog centra 112, poslao je upozorenje nadležnim službama da podignu nivo operativne spremnosti zbog najave Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore da će područje naše zemlje biti pod snažnim uticajem hladnog-ledenog sibirskog talasa kao i veći dio Evrope i Balkana.

Poziv je poslat svim opštinama, Upravi policije, svim Službama zaštite i spasavanja, Direkciji za saobraćaj, nacionalnim parkovima, Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, Elektroprivredi Crne Gore, Crnagoraput-u, kao i Aerodromima Crne Gore, Aerodromu Podgorica i Aerodromu Tivat, te Upravi pomorske sigurnosti i Upravi za šume.

Picerija i restoran

Iz Direktorata za vanredne situacije MUP-a su u pozivu dali detaljnu informaciju o očekivanoj meteorološkoj situaciji. Poziv su uputili u skladu sa preventivnim aktivnostima koje se sprovode za slučaju vremenskih neprilika.

6 Komentari

    • Dejo, tvoj odgovor je taman Luki. Bas zato i sluzi meteo alarm, da se svi upozore unaprijed kad vrijeme ide malo vise u ekstrem nego sto je prosjek. To je svijetski standard

Ostavite komentar

*

code