Upravnik stambene zgrade zloupotrebio položaj i prisvojio 5570 eura

Upravnik stambene zgrade zloupotrebio položaj i prisvojio 5570 eura

2910
5
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_herceg_novi_17Hercegnovska policija podnijela je krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužiocu protiv M.M iz Herceg Novog zbog toga što je zloupotrebio položaj kao upravnik jedne stambene zgrade u Herceg Novom.On je,kako se sumnja,od 17.decembra 2008. do 6.marta ove godine prisvojio  sa računa zgrade  novac etažnih vlasnika , u iznosu  od 5.570 eura.

Ovo lice je u više navrata u različitim iznosima prisvajalo novac koji je nestajao sa računa.To je  utvrdila Komisija  zgrade koju je formirala  Skupština stanara.Nakon toga je, po prijavi, policija sprovela kriminalističku istragu kojom je utvrđeno da je  M.M. počinio ovo krivično djelo.
U konuslatciji sa tužiocem, službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi, podnijeli su prijavu u redovnom postupku

Picerija i restoran

5 Komentari

 1. STO NISTE NAPISALI PUNO IME I PREZIME UPRAVNIKA.ALI SVE JEDNO VECINA ZNA DA JE IZ RISANSKE I BANJALUCKE ULICE,IMA SE MOZE SE SA TUDJE GRBACE.SRAM GA BILO.
  0  0
 2. ništa čudno,upravnik je mislio da je pametniji i da je zato izabran,kao i mnogi drugi izabrani…Finansijski izvještaj MZ može da vidi svako,ako želi,ali ne može da zna mnogo toga iza..,bar u našoj do sad….
  0  0
 3. Kako su to slatke i sigurne pare, pogotivo kad imas siguran priliv novca od par hiljada evra na godisnjem nivou, a na kraju godine na racunu skoro nista nema, i ne podneses finansijski izvjestaj stanarima, iako si po zakonu duzan da to uradis, vec istima prijetis sa Komunaknom.
  0  0

Ostavite komentar

*

code