UPRKOS KIŠI: SJUTRA SINHRONIZOVANI MATURSKI PLES

UPRKOS KIŠI: SJUTRA SINHRONIZOVANI MATURSKI PLES

73
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Maturanti JU SMŠ Ivan Goran Kovačić, njih 212, otplesaće sjutra na glavnom gradskom Trgu Nikole Đurkovića u Herceg Novom maturski ples quadrill.

Kao i ranijih sedam godina, “sinhronizovana igranka” koja objedinjuje učenike završnih razreda srednjih škola iz čitave Evrope trebalo bi da počne u podne. Okupljanje maturanata počeće već od 9 h.
Uzbuđenja i slatkog iščekivanja među maturantima ne fali, pričaju nam neki od njih. Ipak, ono što pomalo “demorališe” su najave meteorologa da bi sjutra moglo biti kiše. Ipak:
“Quadrill će se svakako plesati kako smo i najavili, neće biti odlaganja i pomjeranja bez obzira na vremenske uslove”, potvrdio nam je kratko direktor škole, Momir Dragićević.
Kao i ranijih godina, maturanti će plesati Štrausovog “Slijepog miša” u 4 slike. Ženske plesne “uniforme” najvjerovatnije će biti žute sa zelenom štampom, dok su muške maslinasto zelene boje. Nakon petominutne plesne koreografije, maturanti se “sele” na žurku koja će biti upriličena na Kanli kuli. Za muziku bi trebalo da bude zadužen jedan od lokalnih DJ-eva.
Podsjetićemo, novski maturanti prvi put su plesali quadrill 2008. “Najveći maturski ples – četvorka na svijetu” organizuje Plesna škola “Urška” iz Ljubljane.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code